Sözleşmeli Öğretmenlere MECLİS'ten MÜJDE...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:37

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
26
Web sitesi
www.balikesirpedagog.com
@Nihal EROĞLU
70 bin sözleşmeli öğretmenin beklediği haber bugün geldi. Kanun tasarısı yasalaştı. Sözleşmeli öğretmenler kadroya geçiriliyor.

70 bin sözleşmeli öğretmenin beklediği haber bugün geldi. Kanun tasarısı yasalaştı. Sözleşmeli öğretmenler kadroya geçiriliyor.

657 sayılı Devlet Memurları Kanununda öngörülen sözleşmeli öğretmen istihdamı uygulamasına son verilerek Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında sözleşmeli statüde görev yapan öğretmenlerin, öğretmen kadrolarına naklen atanmalarını öngören kanun teklifi kanunlaştı.

Kanun Teklifi Bilgileri İçin TIKLAYINIZ

hocam bu kanuna göre bir daha sözleşmeli alınmayacak o zaman .yani ağustosta sözleşmeli alım yok mu şimdi?yorumlarınız bu konuda

birde bu kanuna göre'bir daha sözleşmeli istihtamın yapılmaması' bu ek alımı iptal ettirebilir sonuçta kanun bu napcaz azcık umut vardı oda bitti.

akp nin sözleşmelileri kademeli kadroya geçirme işi yine fos çıktı...artık kimse kadro beklemesin...kpss ye devam...bir devletin bakanları da yalancıysa artık güvenilecek bir merci kalmamıştır...yazıklar olsun...

ne yani şimdi sözleşmeli alım yok mu? yani 1,5 aydır bizi bu sınav arefesinde boşuna mı oyalayıp ders çalışmaktan alıkoydular? bu ne adaletsizlik,vicdansızlık!!! bunca insanın duygularyla,geleceğiyle oynamak ne kadarda kolaymış.inşallah ben okuduklarımı yanlış yorumlamışımdır

hayır alım var devam edecek sadece sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi olmadı yani kpss ye devam sözleşmeli oluncada sınava girmeye devam edecez.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri