Sözleşmeli öğretmenin kendi okulunu tercih edememesi ne kadar doğru?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:33
yedi iklim arkadaşım sözüm sana değil yanlış alıntı yapmışım kusura bakma insanların bencilliklerine şaşıyorum msj da yanlış msj ya karşılık yazmışım,diğer arkadaşaydı msjım
yok yanlış anlamadım hocam:36_3_12:

ya arkadaşlar aralık sonu ek atama ihtimali ne kadar yüksek,inşallah lafta kalmaz ya nimetin ek atama yapıcaz demesi

evet kendi okulumuz herkese görünüyo bunun örnekleri de var.sözleşmelilerin kendi okulunu yazamamasını doğru bulanlara inanamıyorum.herkes düzenini kurmuş ev taşımak filan kolaymı ya.peki ya o kadar süre öğretmensiz kalan çocuklar.bu mu sizin öğretmenlik anlayışınız.sözleşmeli atanmak marifetmi.biz sözleşmeli alım artık olmasın diyoruz.siz sevinyosunuz.hem ücretli almak varken sözleşmeli alırlar mı?

marifet arkadaşım,sen atanamadan önce nasıl düşünüyordun acaba!sözleşmeli de olsa biran önce atanayım diyenlerdendin şimdi atandında milli eğitim bakanı mı oluverdin?öyle yada böyle sırtını devlete dayadın bu gün olmazsa yarın kadroya alınırsın,bırakta bunca insanında çoluğunun çocuğunun yüzü gülsün.ayıp beee

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri