Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mezun olduktan sonraki çalıştığınız günler hizmet birleştirmesi oluyor diye biliyorum o okullar kaç puan ise onlara bakın hocam ekleyin ama yinede araştırın derim. ben sözleşmeli değilim yanlız puanlar yüksek gelince eklendi diye tahmin ettim çünkü 1 yıllık sözleşmeli arkadaşın 71 puandı
benim mezun olmadan ki puanlarımı eklersek bayağı olacak 2001 den bu yana hocam ama işe yaramıyor mezun olduktan sonraki oluyormuş işte oda 2 sene 3 ay falan işte
mezun olmadan önceki puanlarıda ekliyorlar ben eklettim. puanın az eklenmesinin nedenide toplam çalışma günü biliyorsunuz ki sigortamız az yatıyor 1 yıl çalış toplam 3 ay sigortan yatsın alınan puanda 3 aylık oluyor yani 1 yıda 12 puan versinler biz 3 ay çalıştık göründüğümüzden sadece 3 puan alıyoruz. ben 5 yıl çalıştım toplam33 puan aldım yine bunada şükür hiç vermeyeceklerdi nasıl oldu verdiler bize iyilik ettiler şaşırdım sözleşmeli üvey evlat ya arada insafa geliyorlar herhalde