Sözleşmeli atanırmıyım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gurbetçi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
mrb arkadaşlar.ben bu yıl ortaöğretim olarak sınava girdim.çocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum.sözleşmeli gitmek için kaç puan almam gerekiyor??

Bir yeri düzeltmek istedim 5080 sırasında ise bunların içinde sözleşmeli çalışıpta kadroya geçecekler yok bu senin sözleşmeli sıran olmalı. Ama elbette bu 5080 kişi içindede kadroya geçen olur ama hepsini geçmesini beklemeyin sözleşmeli çalışanlardan da geçen olacaktır.
evet hocam yanlış hesaplama yaptım bende farkettim şöyle bir durum var anlayamadığım örnek olarak 71 alan 1017 kişi var bunlar kadrolu atamada 2056 sırada sözleşmeli atamada ise 1017 sırada benim anlatamadığım 2308 alımda 71 alan 1017 kişide kadrolu atamaya başvurdu ve muhtemelen kadrolu atanacak yani önümüzde 1017 kişi eksilecek yine yanlışmı hesapladım bilgisi olan yazarsa sevinirim

ayrıca bizden en fazla 7000-7500 kişi atama bekliyor 45 alan arkadaşların sıraması bile 6bin küsürlerde ve bizden 20 alanlar bile var ve 13-14 bin kişi nasıl sıra bekliyor anlamış değilim bunların içinde 3-4 sınıfta okuyanları bile toplasak bu kadar sayı çıkmaz iptal edilen sınavda toplam 18.000 kişi sınava girmişken şimdi ise 27-28 bin kişi görünüyor çok kafa karıştırıcı

benim sorumu yanıtlayacak yok mu??:(:(

mrblar arkadaşlar finalimiz hazirandayken nasıl mayısta mezun olunabiliyo anlayamadım.Vizeden yüksek alınca mezun olmuş mu sayılıyoruz.benim tek ders var da bu yıl.Onu da verip mezun olcam inş.ama nasıl mayıs anlamadım.aydınlatırsanız çok sevinirim..

Atanmanız için lisans mezunları için yapılan kpss ye girmeniz lazım, bu sınava girmeniz için de lisans mezunu olmanız şart.

elif hanım,lise mezunu olarak girdiyseniz kpss ye,bu alanda tercih edebileceğiniz tek yer çocuk esirgeme kurumları olabilir...ama çalışma şartları zor diye duydum.vardiya sistemiyle çalışılıyomuş...

tuğba hanım ama sözleşmeli olarak gidebileceğimi söylüyorlar.peki bu olammız?birde başka memurluk yazabilirmiyim lise mesunu olarak?

2 yıl kullanılıyor puan

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri