Sözleşmeli atamada taban puan yüksek olur mu acaba

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@imported_betüllll
sözlesmeli atamada taban puanı yüksek verirlermi en son 40 dı yüksek olursa tercih yapamayız çünnkü puanım 52

bnmde 53.9 bilmem atanırmıyız

50 ve ustu gıder bu atamadagerısı zorcunku herkes ucmus puanlar felaket yuksek

evt puanlar yüksek taban punın 55 yada daha yüksek olma ihtimalide var

hocam alım sayısına bağlı,alım çok olursa taban da düşer inşaallah

inanmayın çoğu kişi doğru söylemiyor ..herkes doğuyu göze alıp gidemiyor bence gene 45 e kadar düşecek ben atanıpta gitmeeynlere çok sinir oluyorum 26 yı işaretlemek demek zaten her yere okey demek ama nedense sonradan dank ediyor benim puan geçen atamalarda tuttuğu halde yazmadı m kumar değilki canım bu sen gitmezsin başkası gider..geçen atamada bir çok kişi umutlandı ve hüsrana uğradı kontenjab nelli olmadan yorum yapmamız blie doğru değil ,belli olunca o zaman olabili r,ben bile 45 dedim neye dayanarak,ÖYLE OLMASINI İSTEDİĞİM İÇİN

benım ılk girişim 65.061 aldım sizce istanbul sözleşmeli olma ihtimali varmı..

ist.olur bence oranın puanları düşük diye biliyorum

inşallah olur tercihlerimin çogunu istanbul yapıcam.. istanbul hakkında bilgisi olan varsa yardım...

arkadaşlar mrb benimde ilk girişimdi ve 61.705 aldım istanbul istiyorum ama sanıyorum işim zor 10.000 alımlar puanlar bir hayli düşmüş umarım bu şans bize de uğrar.....hepimize bolllllll şans

istanbul i geçen sene steyen arkadaşlar benim bu sene ikinci giriişimdi 53.69du ve okul öncesinden çok alım oldu biliyorsunuz.. ben her alımda sadece istanbul tercihi yaptım, fakat atanamadım en son haziran atamasında çok umutluydum fakat puan 59da kaldı.. sözleşmeli de en fazla ilk 10 tercihiimii istanbul tercih etmeyi düşünüyorum gerisini şehir dışı yapacağım yani benim umudum yok ist iiçiin.. hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah..

peki istanbulun sözleşmeli en düşük alım puanını nasıl öğrenebiliriz.

galiba en son 59 da kaldı,öyle hatırlıyorum

evet 59küsürde kaldı eminim

Arkadaşlar peki sizce eylüldeki sözleşmeli atamaya büt mağdurları da yetişir mi ?

bu bilgilere nasıl ulaşıyorsunuz. bikaç yeri merak edıyorumda.

inanmayın çoğu kişi doğru söylemiyor ..herkes doğuyu göze alıp gidemiyor bence gene 45 e kadar düşecek ben atanıpta gitmeeynlere çok sinir oluyorum 26 yı işaretlemek demek zaten her yere okey demek ama nedense sonradan dank ediyor benim puan geçen atamalarda tuttuğu halde yazmadı m kumar değilki canım bu sen gitmezsin başkası gider..geçen atamada bir çok kişi umutlandı ve hüsrana uğradı kontenjab nelli olmadan yorum yapmamız blie doğru değil ,belli olunca o zaman olabili r,ben bile 45 dedim neye dayanarak,Öyle olmasini İstedİĞİm İÇİn
aynen katiliyorum arkadaŞim...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri