Sözleşmeli alım olursa puan kaça düşer sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rose78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
katılıyorum ktemel sana .bende buna yakın duyum aldım..herkes yıl içinde gidecek

bir de ben yorum yapayım herkes o kadar çok biliyor ki burada.. atanmayan kimse kalmayacak, puanlar 30'a 40'a düşecek en az 10bin alım olacak falan fa dilan da...
Hepimiz uzman kesildik valla. Ben de söylüyorum 30bin ağustos atamasının hepsi bize ait olacak çok önemli bir kaynaktan duyum aldım :D

:)))))))))))) Ah şu duyumlar....

sözleşmeli alım olmayacak deniliyor olurmu sizce

bir de ben yorum yapayım herkes o kadar çok biliyor ki burada.. atanmayan kimse kalmayacak, puanlar 30'a 40'a düşecek en az 10bin alım olacak falan fa dilan da...
Hepimiz uzman kesildik valla. Ben de söylüyorum 30bin ağustos atamasının hepsi bize ait olacak çok önemli bir kaynaktan duyum aldım :D

:) artık neye inanacağımızı şaşırdık durumu ii anlatmışsın aylido herkes önemli bi kaynaktan(!) duyumlar alıyo ama hala nedense çözüme ulaşamadı bişeyler...

:) artık neye inanacağımızı şaşırdık durumu ii anlatmışsın aylido herkes önemli bi kaynaktan(!) duyumlar alıyo ama hala nedense çözüme ulaşamadı bişeyler...

sorma yaa... her kafadan bi ses çıkıyo, herkes kafasına ne yatıosa o yorumu yapıo halbuki kimsenin bişi bildiği yok öylesine atıp tutuoruz işte :D

eğitim çok zordu gerçekten 11 tane boşum var fazla bişey beklemiyorum sapmalar acaip oynayacak bu yıl sabah oturumundan dolayı çok umutsuzum aslında bu yıl

sözleşmeli alım olur çünkü bizim açığı sadece kadrolu alıp kapatmaları imkansız eğer öyle olursa alım çok az olur ama ben sanmıorum mutlaka sözleşmeli alınır atanan arkadaşların çoğunun sınavı iyi geçti onlar kadroya geçerken yerleri boş kalacak değil

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri