sözleşmeli alım kesinleşti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sevinç43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:25
bugün 0312 4131560 ı aradım önce basın açıklaması için teşekkür etttim sonra sözleşmeli alım sınav öncesi olur deği mi diye sordum adam evet veya hayır demedi 1 haziran veya 2 haziranda açıklama yapacağız dedi. bana göre %99 sınav öncesi

arkadasın kadrolu alım kılavuzunu tam detaylı okumadınız heralde göreve baslama tarihi 1 eylül yazıyo bunun acıklamssı nedir sizce suan sözleşmeli calısan kadrolu atandı diyelim meb neyacak atanankişi 1 etlülde göreve baslayacak onun yanınada yada ona sen cık ben sözleşmeli atayacammı diyecek nasıl olacak bide acıklama yaparmısın arkadasım bence alım olacak sözleşmelide ama 1 eylülden sonra neden derseniz kıavuzu degiştirmeleri gerekiyor yok sa bu halıyle 1 eylülden önce sözleşmeli alamazlar aslında kılavuzda hersey cok acık bence bakanlık cıkan sesleri kesmek ici n bi acıklama yapmış alım olacakdiye neden tarih belirtmemiş yazısında kadrolunun bir hafta sonrası felan sadec bundan önceki yıllarda oldugu gibi demiş ucu acık tarih yok yine kocaman kadırmaca ne oldu subat eşdurumu tayini bi fiyasko arkadaslar cok öz dilerim ama hep hayal kırıklıgı yasıyoruz bence cok erken sevinmeyin derim

evet atananlar 1 eylülde göreve başlayacak ama okullarda 3 hafta sonra kapanacak yani kadroluların ayrıldıkları okulla bi işleri kalmayacak hazirandan sonra onların yerinede sözleşmeli hemen alınacak. eylülden sonra falan alınmayacak.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri