sözleşmeli alım iptal flaşşşşşşşşşş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ktemel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
arkadaşlar lütfen yılmayalım baskı yapmaya devam edelim cok az bir umudumuzda olsa çabalamassak hiçbiryere varamayız zanında düşük puanla atadılar atadılar bize gelince ne oluyor ANLAMIYORUM BİZ BU KADAR ŞANSSIZMIYIZ YA 2009DAKİNE ARTIK PES DİYE CALIŞMADIM 10 BİN atadılar 2010da tam çalıştım sorularımızı çaldılar bu senede seçim var diye yine muhallaga getirdiler ve benim gibi birsürüde arkadaşım varbizmi sanssızız neyiz ANLAMADIM OF OF ARTIK BİRSEYLER OLMALI BİZDE ATANMALIYIZ LÜTFEN BİRLESELİM ARTIK

ARKADAŞLAR BU YAZI ABBAS GÜÇLÜNÜN STESİNDE LÜTFEN OY VEREK DESTEK SAĞLAYALIM

MEB atamalarda sözünü tutacak mı?

Okurlarımız MEB’e öğretmen atamalarında sözlerini tutacaklar mı diye soruyor...

İşte o elektornik posta;

23 Mayıs 2011 tarihinde MEB Personel Genel Müdürlüğü sitesinde,
12-26 Mayıs tarihlerinde başvurusu alınan 30 bin öğretmen kadrosuna geçecek sözleşmeli öğretmenlerden boşalacak yerlere daha önceki yıllarda olduğu gibi sözleşmeli öğretmen görevlendirmesi yapılacak açıklaması yapılmıştır.
* 02.06.211 tarihinde MEB Bakanımız Nimet Çubukçu, basına 28 Haziran-4 Temmuz arası başvuruları alarak 6 Temmuz'da 30 bin kadrolu atamada, kadroya geçen 14227 öğretmenin yerine atama yapılacağını açıkladı.
ŞİMDİ VERİLEN BU SÖZÜN TUTULMASINI İSTİYORUZ, ÇÜNKÜ:
Bu atamanın yapılacağı, kadrolu atamaya tercih dönemi içerisinde açıklanmıştır, bu sebeple bazı adaylar tercihlerini buna göre yapmış, 26. seçeneği açmamıştır.
Her KPSS puanının 2 yıl geçerliliği olduğundan, bu sözleşmeliden boşalan yerlere yapılacak atama 2009 puanına sahip olanlar için son şanstır. 2009 puanlaılar kadrolu atamaya başvurmuşken, sözleşmelilerden boşalan yerelere yapılacak alıma da 2009 puanlıların başvurma hakkı vardır. (Bu mağduriyet doğmasın diye 2008 KPSS puanına sahip adaylar için 9 Temmuz 2010 yılında sözleşmeli atama
yapılmıştır.)
Bu atamanın yapılacağına ve %100 atanacağına inanan adayların bir bölümü 2011 KPSS'ye başvurmamıştır. Bu adaylar için bir yıl daha kayıp olacaktır.
Bu atama yapılacak diye işinden ayrılan, askerlik durumunu buna göre ayarlayan adaylar vardır.
Bu atama olacak diye bizler 2011 KPSS'ye hazırlanmadık ve de bu sınava
1 ay kaldı. Hepimiz 1 yıl daha kaybederiz.
Tam atanma sırası bize gelmişken, sınavdan sonra yapılacak bir atama bizleri tekrar 300 bin aday arasında yarışa sokacaktır.
2010 KPSS ile mağdur olan, tam kadrolu atanacakken atanmasına 1 gün kala öğretmenlik hakkı iptal edilen bizler, 1 yıl içinde kaçıncı defadır mağdur oluruz.
Madem tüm sözleşmeliler kadroya alınacaktı, o zaman 30 bin öğretmen atamasına sözleşmeli öğretmenlerin başvurması engellenmeliydi. Bu sayede şu an arada kalan bizlerin ataması yapılmış olacaktı.
Bizlerin sözleşmeli, kadrolu bir talebi yok, bizler bize verilen sözün tutulmasını ve 2011 KPSS'den önce bu atamanın yapılmasını, bunun resmi açıklamasının ise hemen gelmesini istiyoruz.

ARKADAŞLAR BU YAZI ABBAS GÜÇLÜNÜN STESİNDE LÜTFEN OY VEREK DESTEK SAĞLAYALIM

MEB atamalarda sözünü tutacak mı?

Okurlarımız MEB’e öğretmen atamalarında sözlerini tutacaklar mı diye soruyor...

İşte o elektornik posta;

23 Mayıs 2011 tarihinde MEB Personel Genel Müdürlüğü sitesinde,
12-26 Mayıs tarihlerinde başvurusu alınan 30 bin öğretmen kadrosuna geçecek sözleşmeli öğretmenlerden boşalacak yerlere daha önceki yıllarda olduğu gibi sözleşmeli öğretmen görevlendirmesi yapılacak açıklaması yapılmıştır.
* 02.06.211 tarihinde MEB Bakanımız Nimet Çubukçu, basına 28 Haziran-4 Temmuz arası başvuruları alarak 6 Temmuz'da 30 bin kadrolu atamada, kadroya geçen 14227 öğretmenin yerine atama yapılacağını açıkladı.
ŞİMDİ VERİLEN BU SÖZÜN TUTULMASINI İSTİYORUZ, ÇÜNKÜ:
Bu atamanın yapılacağı, kadrolu atamaya tercih dönemi içerisinde açıklanmıştır, bu sebeple bazı adaylar tercihlerini buna göre yapmış, 26. seçeneği açmamıştır.
Her KPSS puanının 2 yıl geçerliliği olduğundan, bu sözleşmeliden boşalan yerlere yapılacak atama 2009 puanına sahip olanlar için son şanstır. 2009 puanlaılar kadrolu atamaya başvurmuşken, sözleşmelilerden boşalan yerelere yapılacak alıma da 2009 puanlıların başvurma hakkı vardır. (Bu mağduriyet doğmasın diye 2008 KPSS puanına sahip adaylar için 9 Temmuz 2010 yılında sözleşmeli atama
yapılmıştır.)
Bu atamanın yapılacağına ve %100 atanacağına inanan adayların bir bölümü 2011 KPSS'ye başvurmamıştır. Bu adaylar için bir yıl daha kayıp olacaktır.
Bu atama yapılacak diye işinden ayrılan, askerlik durumunu buna göre ayarlayan adaylar vardır.
Bu atama olacak diye bizler 2011 KPSS'ye hazırlanmadık ve de bu sınava
1 ay kaldı. Hepimiz 1 yıl daha kaybederiz.
Tam atanma sırası bize gelmişken, sınavdan sonra yapılacak bir atama bizleri tekrar 300 bin aday arasında yarışa sokacaktır.
2010 KPSS ile mağdur olan, tam kadrolu atanacakken atanmasına 1 gün kala öğretmenlik hakkı iptal edilen bizler, 1 yıl içinde kaçıncı defadır mağdur oluruz.
Madem tüm sözleşmeliler kadroya alınacaktı, o zaman 30 bin öğretmen atamasına sözleşmeli öğretmenlerin başvurması engellenmeliydi. Bu sayede şu an arada kalan bizlerin ataması yapılmış olacaktı.
Bizlerin sözleşmeli, kadrolu bir talebi yok, bizler bize verilen sözün tutulmasını ve 2011 KPSS'den önce bu atamanın yapılmasını, bunun resmi açıklamasının ise hemen gelmesini istiyoruz.

arkadaşım o yazıya oy verdik ama sanıyormusun ki bişey değişecek. bu ülkede devlet ister millet uygular. bu kadar işte herşey, kopya skandalı oldu bizim hakkımız yende adamlar sözleşmelileri kadroya alıyor. pes diyorum başkada bişey demiyorum.

bu gece uykumu uyudum ne yaptım anlamadım. belki 10 kere uyandım uykumdan sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi bizim atamamızın iptal edilmesi sürekli bunlar döndü dolaştı kafamda uykuda haram oldu. artık diğer bölümlerden farkımız kalmadı onlar gibi zor atanacağız artık. şans işte bir çok tanıdığım arkadaşım var 48 le merkezde sözleşme aldı. 2 sene sonrada kadro verdiler. bizde şans yok. sanki atanan herkez çalıştıda atandı ya. bize sıra gelince otur eşşek gibi çalış atanırmısın orasıda meçhul...

dün akşam Recep Tayyip Erdoğan bir televizyon programında artık sözleşmeli öğretmen almıyoruz,bundan sonra kadrolu alımlar olacak dedi.özellikle üstüne basa basa söyledi "artık sözleşmeli öğretmenlik yok"

arkadaşlAr sizler neler söylüyorsunuz böyle gerizekalısınız vs ne kadar yakışıyor böyle eğitimli insanların bulunduğu böyle bir forumda sizler yakıştıyormusunuz bu sözleri konu her ne olursa olsun kimsenin böyle konuşmaya hakkı yok lütfen kimse saygı çerçevesini aşmasın burası istediğiniz kişiye istediğiniz şeyleri söyleyebileceğiniz şahsınıza ait blog hesabınız değildir LÜTFEN DAHA DİKKATLİ OLALIM.HİÇ HOŞ DEĞİL

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri