Sosyal hizmetler bana yardı medin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ...SeRaP...
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@...SeRaP...
arkadaşlar ben meslek lise çıkışlıyım çoçuk gelişimi bölümüyüm istedgim bazı yerler gelmedi ben a.ö sosyal hizmetler bölümünü okuyamayı düşünüyorum 2 yıllık bu bölümü okuduktan sonra kendi bölümü yada başka bölümleri şeçebiliyormuyum hangi bölümler

Bilgisi olan varsa yazsın lütfenn bende merek ediyorumm.... 2 yıllık bu bölümü okuduktan sonra kendi bölümü yada başka bölümleri şeçebiliyormuyum hangi bölümler oluyor ..

galiba bize yardım eden yok :(

bende sosyal hizmetler okuyorum bu sene yeni:) bu bölümü bitirdikten sonra kendi bölümümüzü seçme imkanımız yok sadece iki yıllık lisans mezunu oluyoruz ama dikey geçişle lisans tamamlamada ise sosyoloji veya sosyal hizmetler bölümünü okuyabiliriz tabi alım olursa:)

bende sosyal hizmetler okuyorum bu sene yeni:) bu bölümü bitirdikten sonra kendi bölümümüzü seçme imkanımız yok sadece iki yıllık lisans mezunu oluyoruz ama dikey geçişle lisans tamamlamada ise sosyoloji veya sosyal hizmetler bölümünü okuyabiliriz tabi alım olursa:)

düzeltme: Özürdilerim yanlış anladım evet kendi bölümü olan sosyal hizmetleri dikey geçişle okuyabiliyoruz bunun dışında sosyoloji bölümünü seçebiliyoruz ama dediğim gibi dikey geçişte kontenjan açılırsa bu bölümlere:) bunun dışında açıköğretim fakültesinde direk geçişle iktisat ve işletme bölümüne geçebiliyoruz:) hayırlı olur inşallah:)

ben şöyle bir şeyde duydum diyelim ki dikey geçiş yaptık sosyolojiye ordan çift andal yapıp psikolojiye geçiş var :) ama bu uvinlere göre degişiyor :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri