Söşleşmeli alımı ne zaman olurr???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan meralbas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@meralbas
benim 58 ile 60 arası puan gelir. şimdi ağostostaki atama kadrolular için bu puanla başvurulmazz diye duydumm. kadro atamasında sonra acaba ne zmann sözleşmeli alırlar... ben acemiyim ilk girdimm oradan buradan duyuyorumm kafamm çok karışık.:36_11_13:

önceden kadrolu alım içiçin bu puanınız yetersizdi doğru ama 2010 kpss de herşey değişebilir barajı alınan puanlar ve ihtiyaç belirler diye düşünüyorum ben ayrıca şuan 57 il zorunlu eğitimde ve bu durumda ihtiyaçta fazla akadaşım içini ferah tut hepimiz atanacaz inşallah

önceden kadrolu alım içiçin bu puanınız yetersizdi doğru ama 2010 kpss de herşey değişebilir barajı alınan puanlar ve ihtiyaç belirler diye düşünüyorum ben ayrıca şuan 57 il zorunlu eğitimde ve bu durumda ihtiyaçta fazla akadaşım içini ferah tut hepimiz atanacaz inşallah
bende size katılıyorum arkadaşım bazı arkadaşların yıkıcı ve olumsuz yorumları yalnızca moral bozuyor kimbilir belkide amaçları bu:))))

tşk ederim arkadaşım. inş. dediğin gibi hepimiz atanırız...

Beklemekten çok yoruldum.Açıklansın artık sınav sonuçları.İnşallah herkes atanır.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri