SORULAR ÇALINDI İDDASINA YANIT.... 120 net yapanların tc kimlik numaraları....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan armes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 6:02
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
mynet.com
@armes
Yarımağan: 3-5 kişi soruları aldıysa bilemem

ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan, yüzlerce adayın tam puan aldığı KPSS’de soruların çalındığı iddialarıyla ilgili olarak “Üç beş kişiye gittiyse bilemem ama geniş çaplı bir şey olduğuna inanmıyorum” dedi.

Güncelleme:18 Ağustos 2010 14:45
Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda (KPSS) yüzlerce adayın eğitim bilimleri testindeki tüm soruları doğru yanıtlaması kopya iddialarını da beraberinde getirdi.
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, Hürriyet gazetesine yaptığı açıklamada iddiaları "mutsuz insanların feryadı" sözleriyle değerlendirdi.
Prof. Dr. Ünal Yarımağan, Anadolu Ajansı’na yaptığı açıklamada ise iddiaları kesin bir dille yalanlayamadı.
Yarımağan, KPSS testinde 350 adayın 120 tam puan aldığını, bu adaylarla yüksek puan alan bazı adayların da araştırıldığı söyledi.
Yarımağan, üniversiteye giriş sınavında da Matematik sorularının tümünü doğru yanıtlayan 7 bin aday olduğuna işaret etti.
ÖSYM Başkanı Yarımağan, ''Araştırmalar sonunda bir şey bulursak gerekli girişimlerde bulunuruz. Şu aşamada orada bir şey olduğuna ilişkin somut hiçbir veri yok'' dedi.

'SINAV BU YIL KOLAYDI'

Önceki yıllarda tüm soruları doğru yanıtlayan aday çıkmamasına karşın bu sınavda 350 adayın tam puan almasının nedenini Yarımağan şöyle açıkladı:
''Soruları hazırlayan öğretmenlerle konuştuk, onlar diyor ki 'müfredat değişti, soruların türü çok değişti, dolayısıyla eski sınavlarla çok karşılaştırmayın. Yani Eğitim Bilimlerinin müfredatı değişmiş. Son iki yıldır sorulan sorular farklı türde ve bu sene de sorular bayağı kolay. Nitekim ortalamada 9 puan farketmiş. Yani geçen yıla göre (soruları doğru yanıtlamada) ortalama 9 puan artarak 52'den 61'e yükselmiş. Demek ki geçen seneye göre sorularda ciddi bir kolaylaşma var. Zaten soruları hazırlayan hocalar da bunu söylüyorlar. Ama biz 120 soruluk testte geçen sene hiç tam yapan çıkmamışken bu sene 350 kişi çıktı diye bunu bir gösterge olarak değerlendirip inceliyoruz. Bundan hemen 'sorular çalınmış' diye bir sonuç çıkarmak mümkün değil.''
Araştırmalar sonucunda iddiaların doğruluğu kanıtlanırsa sınavın iptal edilip edilmeyeceğine ilişkin soruya Yarımağan, ''Herşey her zaman mümkün. Böyle bir şey olduğu ispat edilirse kanıtları olursa olabilir ama böyle bir şey olduğuna inanmıyorum'' yanıtını verdi.
KARI-KOCA TÜM SORULARI DOĞRU YANITLAR MI?
KPSS'nin Eğitim Bilimleri testinde bir karı-kocanın 120 sorunun tamamını doğru yanıtladığının anımsatılması üzerine Yarımağan, şunları söyledi:
''Evet, bunlar kafa karıştırıyor. Ben mutlaka 'hiçbir şey olmamıştır' demiyorum ama bir karı-kocanın ikisi birden 120 sorunun 120'sini yaptı diye bunlar mutlaka kopya çekti sonucunu çıkaramazsınız. Şüphelenirsiniz, incelersiniz. Buradan hemen bir sonuç çıkarmamak lazım."
'SIZMA OLSA DAĞILIM BÖYLE OLMAZDI'
''Bazı dershanelerin ÖSYM'den bazı kişilerle bağlantı kurup soruları aldığı'' yönündeki iddiaların anımsatılması üzerine Yarımağan, şunları kaydetti: "Böyle bir şey olmasına ihtimal vermiyorum. Tabii ki olmaz olmaz diye bir şey yoktur dünyada. Yani ABD'nin en sıkı güvenlik şifrelerini bile kıranlar oluyor. Olmaz olmaz diye bir şey yok ama ben özellikle ÖSYM'nin içindeki güvenlik önlemlerinin artı kişilerin güvenilir olduğuna inanıyorum. Bugüne kadar ÖSYM'den bir şey olmadı ama hiç olmaz diye de bir iddiada bulunamam. Çünkü sonuçta bu sorular matbaaya gidiyor, basılıyor, sonra 81 ile dağıtılıyor, sonra bilmem ne kadar salona dağıtılıyor. Oralarda da biz elimizden gelen bütün önlemleri alıyoruz. Bir şey olduğunu da ben sanmıyorum. Veriler de onu göstermiyor. Bir sızma olsa dağılımlar böyle olmaz.''

'SORULAR 3-5 KİŞİYE GİTTİYSE BİLEMEM'

Araştırmanın bir kaç gün sürebileceğini söyleyen Yarımağan, ''Öğretmen adayları müsterih olsunlar, bir şey yok ortalıkta.
Günümüz teknolojisinde, 'bir kişi soruları salonda kameraya çekti, dışarıya gönderdi' gibi senaryolar yaratılabilir. Günümüz teknolojisi çok ileri. Öyle bir şeyler oldu, üç-beş kişiye gittiyse bilemem ama ben geniş çaplı bir şey olduğuna inanmıyorum'' diye konuştu.

SORU İPTALLERİ

Yarımağan, KPSS'de iptal edilen 4 soruyla ilgili de bazı yanlış anlamalar olduğunu ifade etti.
Genel Yetenek testinde 1, İktisat testinde 1, İstatistik testinde de 2 sorunun iptal edildiğini belirten Yarımağan, ''Soru iptalinde herhangi bir yanlışlık ve usulsüzlük söz konusu değil. İstatistik testine birçok aday hiç dokunmuyor. İstatistik testinde 2 soruyu iptal ettik diye biz bu sorulara hiç dokunmayan adaylara iki puan vermedik. Ama istatistik testini yapan adaylar için iptal edilen soruların doğru yanıtlandığını varsaydık. Yaptığımız açıklamada, 'teste cevap veren adaylar tarafından iptal edilen soruların doğru cevaplandığı kabul edilerek değerlendirme yapılmıştır' diyoruz. Bunu yanlış anlayanlar olmuş.'' dedi.
GÜÇLÜ: MUTSUZ VE ÇARESİZ BAŞKANIN AÇIKLAMALARI
NTV'nin canlı yayınına katılan Eğitim Uzmanı Abbas Güçlü şunları söyledi:
"ÖSYM yüzlerce sınav yapıyor neden diğer sınavlar değil de bu tartışılıyor. ÖSYM başkanıyla ben dün uzun uzun görüştüm ancak beni tatmin etmedi. Başkan eğitim bilimlerinde sorular kolaydı dedi. ÖSYM'nin verilerine bakınca 120 soruda ortalama geçen yıl 59'ken şimdi 61. Demek ki sorular kolay değil. Sorular sadece bazıları için kolay olmuştur. ÖSYM, KPSS'de dört tane yanlış soru yapmıştır. Bu dört soruyu da doğru kabul etmiştir. Dünyanın hiçbir yerinde yanlış sorular doğru olarak kabul edilmez. Geçen yıla kadar üç kez hiç başaramamış bir adayın bu sene başarılı olması mümkün değil. Karı-kocanın aynı sınavda soruların tamamını yapması mümkün müdür? Başkan 'değildir ama olabilir' diyor. Bunun ÖSYM'nin dışındaki kurumlar tarafından araştırılması gerekir. Yarın bu KPSS iptal olursa 30 bin öğretmenin ataması da iptal edilmek zorunda kalacak. Bugün ciddi önlem alınmazsa 20 gün sonra yaşanacak budur. Çok ciddi iddialar mutsuz ya da çaresiz ÖSYM Başkanı'nın açıklamalarıdır."

MYNET HABERDEN ALINTIDIR...

Şu tc KİMLİK NUMARALARIDA FACEBOOKTAN ALINTIDIR 120 net yapanlar ....

‎21392719172 vedat şahin
71401053124
26374771254
64396087496
16913016052
55720140970
11307001676
32959088464
14662587830
34403049748
17165953096
29075001644
31415483010

26374771254 karı seher
64396087496 koca levent

Şu son yazılanlar karı- kocaymış, tüm tc numaraların 2009-kpss sonuçlarına baktım 2010 puanıyla ve yapılan netlerle bayağı bir fark var ALLAHA HAVALE EDİYORUM...

inanılır gibi değil... 2009 da 58 yanlış yapan kişi bu sene 120 net yapmış vb vb.... iddia diyorlar hala herşey apaçık ortada

inanılır gibi değil... 2009 da 58 yanlış yapan kişi bu sene 120 net yapmış vb vb.... iddia diyorlar hala herşey apaçık ortada

Göz göre göre ses çıkarmıyorlar...Kabul etmiyorlar karı koca eğitimden 120 net yapmışlar insan bir tane mi yanlış yapmaz....

burası türkiyeburda herşey mübah.....seçim zamanı görüşecezzzzzzzzzzzz

bu adamların yapacağı birşey yok olan bize oldu arkadaşlar.sınav kolaymışta kolaysa o sınava senide tabi etseydik antika soruların neresi kolaydı bee adam

ya ne admlar evet malesef Türkiye zalimin kol saldığı,dayısı olanın ahkam kestiği,herşeyin rüşvetle çözüldüğü.............................................ama malesef Türkiye

işlerine geldiği gibi açıklama yapıyrlar.bizi aptal yerine koyuyorlar.bune yaaa.yeter artık .üni.kazanmak bi dert okumak bi dert bide kpsss.bune böyle.

ALLAH bildiği gibi yapsın bunları şu mübarek günde onca insanin vebalini aldılar .

sınavın özellikle eğitim bilimlerinin neresi kolayydı?? benim bu seneye kadar en çok yanlışımın olduğu bi eğitim bilimleriydi...

bunu yapan da göz yumanında allah bildiği gibi yapsın . hükümet beklesin daha evetiiiiiiiiiiiiiiii. ne kolay ya insanın hayatıyla oynanması.

AB OkulÖncesi içn para yolluyo,MEB okullar açmaya çalışıyo,sıra atamaya gelinceee..... kaymak tabakası yine sınıfçıların... sertifika istiyorummm... vazgeçtim.Okul Önc. Öğrt. değilim.Sadece 3 aylık sertifika prg. katılmak istiyoruumm... Söz bak 3 Ayda nasıl prof. OkulÖncesi Öğrt. olcam.

ben söyledim ama karsı olanlar vardı o yüzden konuyu kapattım. ben biliyorum ama arkadasım kardesim kadar yakın o yüzden ele vermk istemiyorum. sorular çalınmadı sızdırıldı bunu bilelim.......

bunda hepimiz hemfikiriz de arkadaşım ösym cemaati hala farkına varamadı/varmak istemiyor

.C. Kimlik No : 21392719172
Resim :

Adı ve Soyadı : VEDAT ŞAHİN

Baba Adı : OSMAN

Ana Adı : EMİNE

Doğum Yeri : UŞAK
Doğum Tarihi : 11/07/1987

Nüfusa Kayıtlı Olduğu İl
: UŞAK
Nüfusa Kayıtlı Olduğu İlçe : KARAHALLI

Cinsiyeti : Erkek

Başvuru Bilgileri

Atama Çeşidi : İlk Atama
2010 KPSSP10 Puanı : 60,585 2009 - 60,585 2010 - 95,767

DİKKAT: Yüksek öğrenimizin ara sınıflarında öğrenci iken girmiş olduğunuz KPSSP10 sonucu ekrana yansıtılmış ise geçersiz olan bu KPSSP10 puanı yerine ekranın sağındaki puan listesinden geçerli puanı seçiniz !!!

Mezun Olduğunuz Yükseköğretim Programı:

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİ.(BOLU)/EĞİTİM FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ABANT İZZET BAYSAL ÜNİ.(BOLU)/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ABANT İZZET BAYSAL ÜNİ.(BOLU)/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ VE EĞİTİMİ ÖĞRT./OKUL ÖNCESİ ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (AYDIN)/EĞİTİM FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (AYDIN)/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ AMASYA ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ/AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ /OKUL ÖNCESİ ÖĞRT.(AÇIKÖĞRETİM) ANADOLU ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ /ÇOC.GEL.VE EĞİT.OKULÖNCESİ EĞ. ÖĞR. ANKARA ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ/OKUL ÖNCESİ ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ/KAZIM KARABEKİR EĞİTİM FAKÜLTESİ /ÇOC.GEL.VE EĞİT.OKULÖNCESİ EĞ. ÖĞR. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ/KAZIM KARABEKİR EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ/KAZIM KARABEKİR EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ/ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/EĞİTİM FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ÇANAKKALE 18 MART ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİ ÇANAKKALE 18 MART ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ÇANAKKALE 18 MART ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ÇUKUROVA ÜNIVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ/BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ (BUCA) /ÇOC.GEL.VE EĞİT.OKULÖNCESİ EĞ. ÖĞR. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ (BUCA) /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ (BUCA) /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ EGE ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ EGE ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /ÇOC.GEL.VE EĞİT.OKULÖNCESİ EĞ. ÖĞR./ÇOC.GEL.VE OKULÖNCESİ EĞT.ANA B.DAL GAZİ ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ (KASTAMONU) /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ/ÇOC.GEL.VE OKULÖNCESİ EĞT.ANA B.DAL GAZİ ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ VE EĞİTİMİ ÖĞRT./OKUL ÖNCESİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ/GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ /ÇOC.GEL.VE EĞİT.OKULÖNCESİ EĞ. ÖĞR./OKUL ÖNCESİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ/GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ/GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ/GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ VE EĞİTİMİ ÖĞRT./OKUL ÖNCESİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /ÇOC. GEL. VE EV YÖNETİMİ EĞ. BL./ÇOCUK GELİŞİMİ VE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /ÇOC.GEL. VE AİLE EKO.YAYGIN EĞT.BL./ÇOC.GEL.VE EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /ÇOC.GEL.VE EĞİTİMİ BÖLÜMÜ/ÇOC.GEL.VE OKULÖNCESİ EĞT.ANA B.DAL GAZİ ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /ÇOC.GEL.VE EĞİTİMİ BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /ÇOC.GEL.VE EĞİTİMİ ÖĞRT. GAZİ ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /ÇOC.GEL.VE EĞİTİMİ ÖĞRT./ÇOC.GEL.VE EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /ÇOC.GEL.VE EĞİT.OKULÖNCESİ EĞ. ÖĞR./ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /ÇOC.GEL.VE EĞİT.OKULÖNCESİ EĞ. ÖĞR./ÇOC.GEL.VE EĞT.A.B.D.ÇOC.GEL.EĞT.ÖĞ GAZİ ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /ÇOC.GEL.VE EV EKONOMİSİ EĞT./ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİ (2 YILLIK) GAZİ ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /ÇOC.GEL.VE EV EKONOMİSİ EĞT./ÇOC.GEL.VE EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /ÇOC.GEL.VE EV EKONOMİSİ EĞT./ÇOC.GEL.VE EĞT.A.B.D.ANAOKULU ÖĞRT. GAZİ ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /ÇOC.GEL.VE EV EKONOMİSİ EĞT./ÇOC.GEL.VE EĞT.A.B.D.ÇOC.GEL.EĞT.ÖĞ GAZİ ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /ÇOC.GEL.VE EV YÖNETİMİ EĞİT/Ç.GEL.VE O.ÖNC.EĞT.ABD.C.G.O.ÖĞR. GAZİ ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /ÇOC.GEL.VE EV YÖNETİMİ EĞİT/ÇOC.GEL.VE EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /ÇOC.GEL.VE EV YÖNETİMİ EĞİT/ÇOC.GEL.VE EĞT.A.B.D.ANAOKULU ÖĞRT. GAZİ ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /ÇOC.GEL.VE EV YÖNETİMİ EĞİT/ÇOC.GEL.VE EĞT.A.B.D.ÇOC.GEL.EĞT.ÖĞ GAZİ ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /ÇOC.GEL.VE EV YÖNETİMİ EĞİT/ÇOC.GEL.VE OKULÖNCESİ EĞT.ANA B.DAL GAZİ ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /EV EKONOMİSİ/ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /OKULÖNCESİ VE EĞİTİMİ ÖĞRT./ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI/KIZ SANAT EĞİTİMİ YÜKSEKOKULU/EV EKONOMİSİ/ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ YAYGIN EĞİTİM FAKÜLTESİ /ÇOC.GEL. VE AİLE EKO.YAYGIN EĞT.BL./ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ YAYGIN EĞİTİM FAKÜLTESİ /ÇOC.GEL. VE AİLE EKO.YAYGIN EĞT.BL./ÇOC.GEL.VE EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI GİRESUN ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ /EV EKONOMİSİ YÜKSEKOKULU/ÇOC.GEL.VE EĞİTİMİ BÖLÜMÜ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ /EV EKONOMİSİ YÜKSEKOKULU/ÇOCUK SAĞLIĞI VE EĞİTİMİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /ÇOC.GEL.VE EĞİT.OKULÖNCESİ EĞ. ÖĞR. HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ/SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ /ÇOCUK GELİŞİMİ İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /ÇOC.GEL.VE EĞİT.OKULÖNCESİ EĞ. ÖĞR. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ (GİRESUN) /ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİ KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ (GİRESUN) /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ (GİRESUN) /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ (GİRESUN) /OKULÖNCESİ VE EĞİTİMİ ÖĞRT./OKUL ÖNCESİ KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/FATİH EĞİTİM FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/FATİH EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/FATİH EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ VE EĞİTİMİ ÖĞRT./OKUL ÖNCESİ KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ/ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ /ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ/ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ /ÇOC.GEL.VE EĞİT.OKULÖNCESİ EĞ. ÖĞR. MARMARA ÜNİVERSİTESİ/ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ /ÇOC.GEL.VE EĞİT.OKULÖNCESİ EĞ. ÖĞR./OKUL ÖNCESİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ/ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ/ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKUL ÖNCESI EĞ. ÇOCUK GELIŞIMI ÖĞRETMENLIĞI MARMARA ÜNİVERSİTESİ/ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ/ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ VE EĞİTİMİ ÖĞRT./ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ/ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ VE EĞİTİMİ ÖĞRT./OKUL ÖNCESİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ/ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ/İSTANBUL EĞİTİM YÜKSEKOKULU/ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİ MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI MERSİN ÜNİVERSİTESİ(İÇEL)/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ MUĞLA ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ MUĞLA ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ (AMASYA) /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ (AMASYA) /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ/OKUL ÖNCESİ ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ (SAMSUN) /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ (SİNOP) /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ (SİNOP) /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ/OKUL ÖNCESİ PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ (DENİZLİ)/EĞİTİM FAKÜLTESİ /ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİ PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ (DENİZLİ)/EĞİTİM FAKÜLTESİ /ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİ/OKUL ÖNCESİ PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ (DENİZLİ)/EĞİTİM FAKÜLTESİ /ÇOC.GEL.VE EĞİT.OKULÖNCESİ EĞ. ÖĞR. PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ (DENİZLİ)/EĞİTİM FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ (DENİZLİ)/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ/AHMET KELEŞOĞLU EĞİTİM FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖL. OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ/OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /EV EKONOMİSİ/ÇOC.GEL.VE EĞT.A.B.D.ÇOC.GEL.EĞT.ÖĞ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖL. OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ/OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ VE EĞİTİMİ ÖĞRT./OKUL ÖNCESİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /ÇOC. GEL. VE EV YÖNETİMİ EĞ. BL./ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /ÇOC.GEL.VE EĞİTİMİ ÖĞRT. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /ÇOC.GEL.VE EĞİTİMİ ÖĞRT./ÇOC.GEL.VE EĞT.A.B.D.ÇOC.GEL.EĞT.ÖĞ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /ÇOC.GEL.VE EĞİT.OKULÖNCESİ EĞ. ÖĞR./ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /ÇOC.GEL.VE EV YÖNETİMİ EĞİT/ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /ÇOC.GEL.VE EV YÖNETİMİ EĞİT/ÇOC.GEL.VE EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /EV EKONOMİSİ/ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ/ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ/MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESI /OKULÖNCESİ VE EĞİTİMİ ÖĞRT./OKUL ÖNCESİ SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİ.(ISPARTA)/EĞİTİM FAKÜLTESİ (BURDUR) /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİ.(ISPARTA)/EĞİTİM FAKÜLTESİ (BURDUR) /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİ.(ISPARTA)/EĞİTİM FAKÜLTESİ (BURDUR) /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ/OKUL ÖNCESİ ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ YURT DIŞI ÜNİVERSİTE (LİSANS)/DENKLİĞİ EĞİTİM FAKÜLTELERİ DIŞINDA /OKUL ÖNCESİ ALANINA KAYNAK/PROGRAM/ANABİLİM DALI MEZUNLARI YURT DIŞI ÜNİVERSİTE (LİSANS)/EĞİTİM FAKÜLTELERİNE DENK /OKUL ÖNCESİ ALANINA KAYNAK/PROGRAM/ANABİLİM DALI MEZUNLARI YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİ YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ/OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ/EĞİTİM FAKÜLTESİ /OKULÖNCESİ VE EĞİTİMİ ÖĞRT./OKUL ÖNCESİ

Mezuniyet Tarihi :

Mezun Olduğu Yükseköğretim Programı İle İlgili Açıklamalar (Öncelik Durumu ve Notlar) :

Başvuruyu Onaylatacağınız İl : ADANA ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AĞRI AKSARAY AMASYA ANKARA ANTALYA ARDAHAN ARTVİN AYDIN BALIKESİR BARTIN BATMAN BAYBURT BİLECİK BİNGÖL BİTLİS BOLU BURDUR BURSA ÇANAKKALE ÇANKIRI ÇORUM DENİZLİ DİYARBAKIR DÜZCE EDİRNE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP GİRESUN GÜMÜŞHANE HAKKARİ HATAY IĞDIR ISPARTA İSTANBUL İZMİR KAHRAMANMARAŞ KARABÜK KARAMAN KARS KASTAMONU KAYSERİ KIRIKKALE KIRKLARELİ KIRŞEHİR KİLİS KOCAELİ KONYA KÜTAHYA MALATYA MANİSA MARDİN MERSİN MUĞLA MUŞ NEVŞEHİR NİĞDE ORDU OSMANİYE RİZE SAKARYA SAMSUN SİİRT SİNOP SİVAS ŞANLIURFA ŞIRNAK TEKİRDAĞ TOKAT TRABZON TUNCELİ UŞAK VAN YALOVA YOZGAT ZONGULDAK
Başvuruyu Onaylatacağınız İlce : MERKEZ ŞEMDİNLİ YÜKSEKOVA

Başvuruyu onaylatmak için seçtiğiniz ilde eğer BAŞVURU ONAY İLÇESİ mevcutsa "Başvuruyu Onaylatacağınız İlce" menusunden bir ilçe seçmek zorundasınız!!! Eğer Başuvuru onay ilçesi mevcut değilse "Başvuruyu Onaylatacağınız İlçe" menusunu boş bırakabilirsiniz.ONAYLATMA işleminide eğer ilçe seçtiyseniz seçtiğiniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine onaylatınız.

Alanınız
Adalet Ahşap Teknolojisi Aile ve Tüketici Bilimleri Arapça Bahçecilik Beden Eğitimi Bilişim Teknolojileri Biyoloji Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Büro Yön. ve Sekreterlik Coğrafya Çince Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Denizcilik/Gemi Makineleri Denizcilik/Gemi Yönetimi ve Kaptanlığı Denizcilik/Su Ürünleri Din Kült. ve Ahl.Bil. El San.Tek./El Sanatları El San.Tek./Nakış Elektrik-Elektronik Tek./Elektrik Elektrik-Elektronik Tek./Elektronik Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Felsefe Fen ve Teknoloji Fizik Gazetecilik Gemi Yapımı/Çelik Gemi Yapımı Gemi Yapımı/Gemi Tesisatı Gemi Yapımı/Tekne ve Yat Yapımı Gıda Teknolojisi Giyim Üretim Teknolojisi Görme Engelliler Sınıfı Öğretmenliği Görsel Sanatlar/Resim Grafik ve Fotoğraf/Fotoğraf Grafik ve Fotoğraf/Grafik Güzellik ve Saç Bakım Hizmetler Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri Harita-Tapu-Kadastro Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Hayvan Sağlığı İ.H.L. Meslek Dersleri İlköğretim Matematik Öğr. İngilizce İnşaat Tek./Yapı Dekorasyon İnşaat Tek./Yapı Tasarımı İşitme Engelliler Sınıfı Öğretmenliği Kimya/Kimya Teknolojisi Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Kuyumculuk Teknolojisi Lab.Hiz./Tarım Laboratuvarı Makine Tek./Makine Model Makine Tek./Makine Ressamlığı Makine Tek./Makine ve Kalıp Matbaa Matematik Metal Teknolojisi Motorlu Araçlar Teknolojisi Muhasebe ve Finansman Müzik Okul Öncesi Öğrt Pazarlama ve Perakende Plastik Teknolojisi Psikoloji Radyo-Televizyon Ray.Sis.Tek./Ray.Sis.Elektrik-Elektronik Ray.Sis.Tek./Ray.Sis.Makine Rehber Öğretmen Rusça Sağlık Bilgisi Sağlık/Acil Sağlık Hizmetleri Sağlık/Anestezi ve Reanimasyon Sağlık/Çevre Sağlığı Sağlık/Diş Protez Sağlık/Hemşirelik Sağlık/Ortopedik Protez-Ortez Sağlık/Sağlık Hizmetleri Sekreterliği. Sağlık/Tıbbi Laboratuvar Sanat Tarihi Sanat ve Tasarım/Plastik Sanatlar Seramik ve Cam Teknolojisi Sınıf Öğretmenliği Sosyal Bilgiler Tarım Tek./Bahçe Peyzaj Tarih Teknoloji ve Tasarım Tekstil Tek./Tekstil Tekstil Tek./Tekstil Dokuma-Örme Tekstil Tek/Tekstil İplik Tekstil Tek./Tekstil Makineleri Tekstil Tek./Tekstil Terbiye Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Türk Dili ve Edebiyatı Türkçe Ulaştırma Hizmetleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Zihin Engelliler Sınıfı Öğretmenliği

E-Posta Adresi :
Telefon Numaranız :

Adresiniz : KUL HAKKI YİYİP EN BÜYÜK GÜNAHI İŞLEYİP DİNDAR DİYE GEÇİNENLERİN TOPLULUĞU

Adres İli : ADANA ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AĞRI AKSARAY AMASYA ANKARA ANTALYA ARDAHAN ARTVİN AYDIN BALIKESİR BARTIN BATMAN BAYBURT BİLECİK BİNGÖL BİTLİS BOLU BURDUR BURSA ÇANAKKALE ÇANKIRI ÇORUM DENİZLİ DİYARBAKIR DÜZCE EDİRNE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP GİRESUN GÜMÜŞHANE HAKKARİ HATAY IĞDIR ISPARTA İSTANBUL İZMİR KAHRAMANMARAŞ KARABÜK KARAMAN KARS KASTAMONU KAYSERİ KIRIKKALE KIRKLARELİ KIRŞEHİR KİLİS KOCAELİ KONYA KÜTAHYA MALATYA MANİSA MARDİN MERSİN MUĞLA MUŞ NEVŞEHİR NİĞDE ORDU OSMANİYE RİZE SAKARYA SAMSUN SİİRT SİNOP SİVAS ŞANLIURFA ŞIRNAK TEKİRDAĞ TOKAT TRABZON TUNCELİ UŞAK VAN YALOVA YOZGAT ZONGULDAK
Adres İlçesi :
ÇUKURCA MERKEZ ŞEMDİNLİ YÜKSEKOVA

SÖZLEŞMELİ ÇALIŞANLAR AŞAĞIDAKİ ALANLARI DOLDURMAYACAKLARDIR. (MEB dışında kadrolu olarak çalışırken sözleşmeli öğretmen olarak atananlar dolduracaktır.)

Halen bir kamu kurumunda çalışmaktayım. Bir kamu kurumunda çalışmakta iken ayrıldım.

Çalıştığı / Ayrıldığı Kurum Adı :

Görevi :

Çalıştığı/Ayrıldığ Derece Kademe : -

Ayrılma Biçimi :
Memuriyetten çekildim, 6 aylık yasal bekleme süresini doldurdum. Memuriyetten çekilmiş sayıldım, 1 yıllık yasal bekleme süresini doldurdum. 657 sayılı DMK / 95’e göre memuriyetten çekildim, 3 yıllık yasal bekleme süresini doldurdum.

Beyana Dayalı Bilgiler
Adli Sicil Durumu : Adli sicil kaydım yoktur. Adli sicil kaydım vardır, sabıka sorgulama belgesi ile buna ilişkin mahkeme kararı ektedir
Askerlik Durumu : Askerliğimi yaptım. Askerliğimi yapıyorum. Askerlikten muafım. Askerliğim ertelenmiştir. Bakaya kaldım, kovuşturmaya yer olmadığına ilişkin mahkeme kararı ektedir.
Sağlık Durumu : Sağlık durumu yönünden Türkiye’nin her bölge ve iklim şartlarında öğretmenlik görevini yapmama engel bir durumum yoktur.

Beyan ettiğim bilgiler tarafıma ait olup doğrudur. Aksi takdirde “Gerçek dışı beyan ve usulsüz işlem” başlıklı Yönetmeliğin 54’üncü maddesine göre hakkımda yapılacak işlemi kabul ediyorum.

arkadaşlar şu 120 net yapanlardan birinin tc girdim atamaya bakarmısınız adreslerine çalıştığı kuruma ne demek oluyor bunlar

bence birileri girip karışırmış herşeyi. sende gir sende yaparsın mesela... ya bunların tc kimlik noları nereden bulundu çok ilginç???

evet gerçekten çok ilginç kim buldu bu tc kimlik numaralarını

tckimlik numaralari girip sonuclara baktim, 120 net yapamislar ki

matematik ogretmeni var 110 filan mi ne yapmis, cok da normal

bence bu sonuclara bakarak kopya cekilmis denemez

nerden biliyosun çok normal olduğunu?sen girdinmi bu yılki 2010kpss ye.arkadaşlarınmı yoksa cemaatten?biz gözümüzle görmedik kopya çektiklerini zaten kimsenin.eğer öle bişey olduysa ,varsa deniliyor %100 demedi kimse alla alla

Belki bazıları kendi haklarıyla almış olabilirler ama 120 nette insan 1 yanlış bile mi yapmaz... Özellikle karı koca olan kişiler eğitimden 120 net yapmışlar...Bu tc kimliklerini paylaştığım kişilerin önceki yıllardan aldığı puanlarda bakarsanız farkı anlarsınız....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri