Şoooook 944 aldatmacasi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dılşah2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@dılşah2
:hhf:ArkadaŞlar bugÜn tercİh yaptiĞimda İllerİn okul kontejanlarini saydim ve Şok edİcİ bİr Şeyle karŞilaŞtim. Aslinda alim 944 deĞİlde 474 mÜŞ. Tercİh yapan arkadaŞlar sİzlerde okullarin kontejanlarini sayip benİ haberdar edermİsİnİz. Gercek alim bu deĞİl. SÜreklİ bİzİ kandiriyorlar. 500 kİŞİye ne oldu. Artik sessİz kalmayalim.

Hocam yanlış bakmış olabilir misiniz tercih listesini yayınladık ve orada 944 doğru

hocam personel mebden başvuru yaptığınız sayfadan illeri tek tek tıklayıp okulları sayarmısınız. ben defalarca saydım 474 çıkıyo.

Kimi okullara 1 den fazla kişi atandıgı için olabilir.

:hhf:ArkadaŞlar bugÜn tercİh yaptiĞimda İllerİn okul kontejanlarini saydim ve Şok edİcİ bİr Şeyle karŞilaŞtim. Aslinda alim 944 deĞİlde 474 mÜŞ. Tercİh yapan arkadaŞlar sİzlerde okullarin kontejanlarini sayip benİ haberdar edermİsİnİz. Gercek alim bu deĞİl. SÜreklİ bİzİ kandiriyorlar. 500 kİŞİye ne oldu. Artik sessİz kalmayalim.
iyi tespit etmişsin arkadaşım,bende hep bakarım kontenjan sayısıyla tercih sayfasıdaki sayıya,geçen atamada da kılavuzda verilmeyen iller tercih sayfasıda karşımıza çıkıyor daha önce de böyle bi durumla karşılaşmıştım şahsen:emot84:MEB bu yapar mı yapar,herşey beklenir artık bunlardan...

Mebden herşey beklenir güvenilmez bir kurum ne yazik ki

eeeeeee bu kadar mı our?????
olur mu olur!!!!!!!!!!:hhf:

bu durum karşısında sessiz kalmayalım kimse hakkımızı yemesin ne yapmamız gerekiyorsa yapalım. atamaya az kaldı.:emot159:

Atama işlemi yapmadıgım için dediğiniz yere girememem ama dediğim gibi bazı okullara 1 den fazla kontenjan verildiği için olabilir.İyi araştırmak lazım.

Atama yapmadıgım için dediğiniz yere girememem ama dediğim gibi bazı okullara 1 den fazla kontenjan verildiği için olabilir.İyi araştırmak lazım.
bazı okullara 1 den fazla kontenjan verilse bile arada bu kadar fark olmaz hcm

bazı okullara 1 den fazla kontenjan verilse bile arada bu kadar fark olmaz hcm

Herkes gibi benim kide bir tahmin.
Hocam 1 arkadaşımız fikrini beyan etmiş başka arkadaşımız baktımı acaba durum nedir inceledi mi ? Genel bir yorum alalım.

arkadaşlar ben bütün okulöncesi öğretmenliklerini kopyalayıp başka bir sayfaya yapıştırdım ve saydım aynen meb in belirttiği gibi 944 kontenjan var içiniz rahat olsun önce iyice araştırın sonra yargılayın

arkadaşlar bazı illerde sayfayı kaydırmak gerekiyo. acaba ona mı bakmadınız .:emot0:

Arkadaşlar ben tek tek saydım 944 çıkıyo personel meb te temmuz 2011 atama dönemi tercih edilecek eğitim kurumları listesine girin ordan tek tek sayın 944 çıkıyo

arkadaşlar bence iyi sayın okulöncesi alım sayısı 867 saydım ben

sınıf öğretmenliğide 2057 değil sadece 1628 kişi arkadslar bu büyük bir olay lütfen hakkımızı arayalım

arkadaşlar özür dilerim alım sayısı doğru sayı 944 ben excelde sadece satır sayısını saymışşım toplamda 944 çıkıyor içiniz rahat olsun
başlığı görünce çok aceleci davrandım o yüzden size yanlış bilgi verdim alım sayısı doğru sayı 944 kişi

arkadaşlar ben bütün okulöncesi öğretmenliklerini kopyalayıp başka bir sayfaya yapıştırdım ve saydım aynen meb in belirttiği gibi 944 kontenjan var içiniz rahat olsun önce iyice araştırın sonra yargılayın
kimsenin kimseyi yargıladığı yok arkadaşım,herkes bi fikir beyan etmiş,bende daha önceki karşılaştığım bi durumdan dolayı böyle bir olasılığın olabileceğini meb ten herşeyin beklenilebileceği kanısına vararak bi yorum yapmıştım,sayı nedir bilemem,ben oturup saysam ne yazar meb koymuş koyacağı sayıyı zaten listemize

ARKADAŞLAR HERKEZDEN DEFALARCA ÖZÜR DİLİYORUM. SANIRIM YALNIŞ SAYMIŞIM. BU GÜN TEKRAR SAYINCA HATAMIN FARKINA VARDIM. ATAMALAR YAKLAŞTIKÇA İNSAN TEDİRGİN OLUYO SAYILARI YALNIŞ GÖREBİLİYO. SİTEYİ MEŞGUL ETTİĞİM İÇİNDE ÖZÜR DİLİYORUM. HAKKINIZI HELAL EDİN AFFINIZA SIĞINIYORUM.:emot118:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri