Sonuçlandı: 2011 okulÖncesİforum 23 nİsan resİm yariŞmasi sonucu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:46

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
26
Web sitesi
www.balikesirpedagog.com
@Nihal EROĞLU
2011 okulöncesiforum
23 Nisan
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Resim Yarışması Sonucu

JÜRİ ÜYELERİ

.
Yrd. Doç. Dr. NURAY GÜMÜŞTEKİN
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ
DEKAN YARDIMCISI

.
ÖĞRETİM ÜYESİ YRD.DOÇ. SONNUR IŞITAN
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ
NECATİBEY EĞİTİM FAKÜLTESİ
OKULÖNCESİ ANABİLİMDALI BAŞKANI

.
NİHAL EROĞLU
OKULÖNCESİ EĞİTİMİ YAYGINLAŞTIRMA
VE
GELİŞTİRME DERNEĞİ KURUCU ÜYESİ
OKULÖNCESİÖĞRETMENİ

YARIŞMA BİRİNCİMİZ
MİRAY DERE

TOROSLAR ANAOKULU /MERSİN

.
okuloncesiforum
AİLESİ OLARAK KENDİSİNİ TEBRİK EDİYOR
BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ.

YARIŞMA İKİNCİMİZ
ŞÜKRÜYE BERKCAN
ALTINORDU LAYIKA AKBİLEK İ.Ö.O
SİNCAN/ANKARA

.
okuloncesiforum

YARIŞMA ÜÇÜNCÜMÜZ
ELİF NAZ ALPTEKİN
12 EYLÜL İLKÖĞRETİM OKULU
NARLIDERE/İZMİR
.
okuloncesiforum

.................
..

JÜRİ ÜYELERİMİZE VE BİZLERDEN YARDIMLARINI ESİRGEMEYEN BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ
OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE
SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

Ekli dosyalar

• nury_img1.jpg
    nury_img1.jpg
    12.4 KB · Görüntüleme: 465
  • IMG_2243.jpg
    IMG_2243.jpg
    25.1 KB · Görüntüleme: 612
  • 222.jpg
    222.jpg
    15.1 KB · Görüntüleme: 463
  • IMG_2237.jpg
    IMG_2237.jpg
    66.7 KB · Görüntüleme: 640
  • IMG_2238.jpg
    IMG_2238.jpg
    66.3 KB · Görüntüleme: 624
  • IMG_2239.jpg
    IMG_2239.jpg
    81.4 KB · Görüntüleme: 792
  • IMG_2224.jpg
    IMG_2224.jpg
    55.1 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_2222.jpg
    IMG_2222.jpg
    63.3 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_2226.jpg
    IMG_2226.jpg
    59.5 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_2225.jpg
    IMG_2225.jpg
    56.8 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_2223.jpg
    IMG_2223.jpg
    52.8 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_2240.jpg
    IMG_2240.jpg
    60.2 KB · Görüntüleme: 572
  • IMG_2227.jpg
    IMG_2227.jpg
    38.2 KB · Görüntüleme: 583
  • IMG_2236.jpg
    IMG_2236.jpg
    73.2 KB · Görüntüleme: 565
  • IMG_2234.jpg
    IMG_2234.jpg
    39.5 KB · Görüntüleme: 538
  • IMG_2232.jpg
    IMG_2232.jpg
    31.3 KB · Görüntüleme: 558
  • IMG_2229.jpg
    IMG_2229.jpg
    70.3 KB · Görüntüleme: 565
  • IMG_2231.jpg
    IMG_2231.jpg
    64.3 KB · Görüntüleme: 563
  • IMG_2235.jpg
    IMG_2235.jpg
    58.5 KB · Görüntüleme: 568
  • IMG_2228.jpg
    IMG_2228.jpg
    30.6 KB · Görüntüleme: 558
  • IMG_2230.jpg
    IMG_2230.jpg
    73.1 KB · Görüntüleme: 580
  • IMG_2233.jpg
    IMG_2233.jpg
    59.2 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_2256.jpg
    IMG_2256.jpg
    47.1 KB · Görüntüleme: 595
  • IMG_2242.jpg
    IMG_2242.jpg
    55.7 KB · Görüntüleme: 542
  • IMG_2243.jpg
    IMG_2243.jpg
    57.8 KB · Görüntüleme: 566
ilk tebrik benden olsun katılamdım çünkü hazırlık telaşıyla nete uğrayamadım pek ama olsun sene ye inş :) :474cu:

teşekkür ederiz inş hocam seneye bekleriz ...

bütün katılımcımcıllarımıza çok teşekkür ediyorum ve yarışma da dereceye giren bütün arkadaşalrı canı gönülden tebrik ediyorum :)

yarışmayı kazanan tüm miniklerin ellerine emeklerine sağlık

Tebrik ederiz minikleri... Baya güzel değerlendirilmiş... emek verilmiş... Bu fırsatları tanıyan siteye, emekçilere çoook teşekkürlerr.. Allah razı olsun...

tüm katılımcılara,emek veren herkese sonsuz teşekkürler :)

ilk deneyimlerimiz olmasına rağmen en iyisini yapmaya çalıştık alanında uzman kişilerle çalışıyor olmanın vermiş olduğu bir huzur ve güvende var tabiki :) katılımlarından dolayı tüm katılımcılara teşekkür ederim.

Sizin ve katışımcıların ellerine sağlık nihal hocam.kazananlara da bolca tebrik tabikiii...

[sıze=4][ı]emeği geçen herkesin eline yüreğine sağlık.dereceye giren miniklerimizi çok çok tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.bizim miniklerimiz için de seneye inşallah diyoruz...herşey için teşekkürler...kolay gesin...[/ı][/sıze]

Nihal hocam dereceye giren öğrencilerin resimlerini,yarışmaya katılan öğrencilerimin velileri ile paylaştım.Okulumuzun panosuna astık onların ve çocuklarında görmesini istedik.yalnız bana bazı velilerim bir kaç konu da geri dönşümde bulundular.Sizinle paylaşmak istedim bende...Resim yapma kurallarını onlara anlatırken aile desteği kesinlikle olmaması gerektiğini söyledik.Buna rağmen bazı ailelerin desteğinin olduğunu farkettik kabul etmeyip tekrar resim yaptırmalarını istedik.işte resimde 23 nisan yazısı olanlar(çocuğun yazısı ile yazılmıştı ama kopya edilmişti) bir dünya resmi vardı çocuğun çizemeceği düzgünlükte,diğer dünya ülkelerinin bayrakları yine çocuk kendi çizmişti ama kopya edilmişti ve bunun gibi şeyler.biz bunları kabul etmeyip çocuklara tekrar yaptırdık.şimdi 1. resminde 23 nisan yazısı olması ve 2. resminde dünyanın çizgilerinin düzgün olmasından dolayı velilerimin bazıları bizlere aile desteği olmayacağı söylendi.,fakat bunlarda olduğu,açıkça görülüyor gibi geri dönüşüm yaptılar.biraz sıkıntı yaşadık bu yüzden sizinle paylaşmak istedim teşekkürler iyi çalışmalar...

Nihal hocam dereceye giren öğrencilerin resimlerini,yarışmaya katılan öğrencilerimin velileri ile paylaştım.Okulumuzun panosuna astık onların ve çocuklarında görmesini istedik.yalnız bana bazı velilerim bir kaç konu da geri dönşümde bulundular.Sizinle paylaşmak istedim bende...Resim yapma kurallarını onlara anlatırken aile desteği kesinlikle olmaması gerektiğini söyledik.Buna rağmen bazı ailelerin desteğinin olduğunu farkettik kabul etmeyip tekrar resim yaptırmalarını istedik.işte resimde 23 nisan yazısı olanlar(çocuğun yazısı ile yazılmıştı ama kopya edilmişti) bir dünya resmi vardı çocuğun çizemeceği düzgünlükte,diğer dünya ülkelerinin bayrakları yine çocuk kendi çizmişti ama kopya edilmişti ve bunun gibi şeyler.biz bunları kabul etmeyip çocuklara tekrar yaptırdık.şimdi 1. resminde 23 nisan yazısı olması ve 2. resminde dünyanın çizgilerinin düzgün olmasından dolayı velilerimin bazıları bizlere aile desteği olmayacağı söylendi.,fakat bunlarda olduğu,açıkça görülüyor gibi geri dönüşüm yaptılar.biraz sıkıntı yaşadık bu yüzden sizinle paylaşmak istedim teşekkürler iyi çalışmalar...[/QUOTE

Hocam öncelikle bende hepinizi tebrik ederim ama benim velilerimde bunun gibi geri dönüşümlerde bulundular

yarışmada bir çok resim o yüzden elendi arkadaşlar inanın o kadar zor birşey ki o noktada çocuğun gerçekten kendisimi yaptı yoksa bir başkasımı yardım etti o konuda karar vermek çok zor. dereceye girenlerden özel resim dersi alan öğrenciler de var kurs olarak topluca gönderilmişti o noktada takdiri hocalarımıza bıraktık. okadar çok açıdan değerlendirdiler ki eminim onların yerinde siz de olsanız aynı şekilde düşünürdünüz. inşallah hak geçmemiştir. işin uzmanları kararı verdi . ikinci olan resmi yakından inceleye bildiğim için öncesinde kurşun kalemle çizilmiş üzerine boyamış tekrar öğrencimiz.

birinci olan resimde yazı olması konusunda ise hocalarımız konu ile ilgili olduğu için bir kompozisyon oluşturduğunu belirtti.

umarım gelecek olan belgeler birazda olsa içimize su serpecek:)

Bende zaten son derece dikkatle ve önemle seçildiklerine eminim jürilerin bu konuda doğru karar verdiğine inanıyorum elbette işte herkesin yavrusu kendine dünya güzeli gibi gelirmiş derler ya o misal benim çocuğumun ki daha güzeldi diyeceklerdir elbet...sadece sizinle paylaşmak istedim.ileri ki yıllarda yapacağınız yarışmalar için de dikkate alınması dileğiyle...iyi çalşmalar.

Emeği geçen tüm hocalarımıza ve sitemize çok teşekkür ederim .Minik ressamlarımıza kucak dolusu sevgiler yolluyorum tebrik ederim.çok harika bir etkinlik oldu Nihal Hanım sğolun.

Çok güzel bir yarışma olmuş. Tebrik ederim emeği geçenleri. Ve elbette yarışmacıları

Bende zaten son derece dikkatle ve önemle seçildiklerine eminim jürilerin bu konuda doğru karar verdiğine inanıyorum elbette işte herkesin yavrusu kendine dünya güzeli gibi gelirmiş derler ya o misal benim çocuğumun ki daha güzeldi diyeceklerdir elbet...sadece sizinle paylaşmak istedim.ileri ki yıllarda yapacağınız yarışmalar için de dikkate alınması dileğiyle...iyi çalşmalar.
tabiki hocam herzaman eleştirilere açığız böyle böyle en iyi şekilde ilerleyeceğiz katkılarınızdan dolayı teşekkürler.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri