Şok! Nimet ÇUBUKÇU: Şubat Ataması Yok.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan drizzle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
arkadaşlar sizce taban puan kaçta kalır

haklısınız hcm ama bende buna bi anlam veremedim,nimet çubukcu böyle dedi,haa ne zman dediği yerine geldi diyecek olursanız bak buna sonuna kadar katılırım,sözleşmeli alım olmucak denildi ama bakın hala sözleşmeli alım var,olmalı da zaten,bu kadar açığı kapatamazlar,bence şubatta da atama olucak inşalh olur..

aslında evet, öyle derler, böyle derler sonunsa şubatta atama olur, bizim psikolojimiz bozulduğu ile kalıyo. yok kasımda olacak mı, bekle bekle bekle, açıklara sözleşmeli alınacak mı yine bekle bekle bekle, atama sonuçları, tercih klavuzu ne kadar geç yayınlandı. bu sene kadar gerildiğim bir seneyi hatırlamıyorum.
Şubatta olmayacaksa atama 2011den itibaren geçerli olması lazım, yada aralık atamasından önce söylenseydi insaf yaaa, 21 i işaretlerdim belki o zaman.

Arkadaşlar, Eğer her sene Ağustos ayında tek alım yapılırsa Öğretmen arkadaşlarımızın KPSS den çok yüksek almaları gerekiyor. Çünkü hersene binlerce mezun geliyor. Bence bu ocak atamasını yaparak en azından 1 yada 2 yıl sabrederek neresi olursa atanmak gerekiyor diye düşünüyorum, çünkü atama puanları giderek yükselecek, hersene dersane sınav maratonu yaşamak nereye kadar, maddi sorunlarda bunların yanında bu işin cabası.. Benim Görüşüm.

arkadaşlar atamaları ağustosa atmasının tek sebebi artık sözleşmeli almamak.....sözleşmeli alımları bi kereden kaldıramadığı için bu yola başvurdu ağustostaki alımları sadece kadrolu olacak ben böyle bir mantık yürütüyorum.....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri