Slm!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan __eylül__
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@__eylül__
düz lise sözel son sınıf öğrencisiyim okul öncesi öğretmenlik okumak istiyorum bölüm hakkında bilgi verebilirmisiniz açık öğretim, iki yıllık ve dört yıllık puanları öğrenmek istiyorum. şimdiden teşekkürler.......

AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ LİSANS PROGRAMI
Programa kabul edilebilmek için Kýz Meslek Liselerinin Çocuk
Geliþimi, Çocuk Geliþimi ve Eðitimi ile Çocuk Geliþimi ve Bakýmý
Bölümü mezunu olan ve ÖSYM tarafýndan yapýlan sýnav sonucunda
ÖSS SAY-1, ÖSS SÖZ-1, ÖSS EA-1 puan türlerinin en az birinden
160 ve daha yukarý puan almýþ olanlar bu bölümü tercih​
edebileceklerdir.

aof 2 yıllık çocuk gelişimi programı bulunmamaktadır hocam

ygs puanları 1-2-3-4-5 şeklinde ayrılıyor ve bildiğim kadarı ile okul öncesi öğretmenlik ygs1 ve 2 ile alıyormuş yani sayısal ama ben sözelciyim bu yüzden ygs 1 ve 2 puanım 210 civarlarında gelicek tahminen ve ts ilede aldığını duydum bugün yalnız istanbulda ki üniversiteler 400 küsür puanlar ile alıyor öyle yazmışlar o kadar yüksekmi cidden anlamadım...

Şimdi örgünde okul öncesi öğretmenliği bölümü var onu tercih ederseniz ea puanıyla tercih etmeniz lazım çünkü bölüm ea dan alıyor ve bildiiğim kadarıyla bir hayli yüksek.Ek puanda almıyorsunuz.Eğer sınavda iyi bir sayısal netiniz varsa neden olmasın?

malesef sözelciyim ben sayısalım iyi değil. lys 3 ve 4 e gircem ordan ts puanı ile de alıyor fakat puanları bilmiyorum öğrenmek istediğim o yine de teşekkürler...

ygs 5 ile alıyormuş 4yıllıklar şimdi öğrendim hesap yaptım 262.849 çıkıyo puanım ya galiba yetmeyecek puanım :(

Ek puan almadığınız içi yerleşme olasılığınız biraz düşük ama yinede belli olmaz sıralama ve tercih sayısı da önemli.Hangi ili istiyorsunuz

farketmez doğuya da giderim çok istiyorum bu bölümü...

okuldan da puan gelecek endüşük 50 veriyorlar ama bilmiyorum sistem değiştiği için...

ewet okulöncesi eğitim öğretmenliği puanları biraz yüksek ve örgün de ea'dan alıyor umarım istediğin olur.

tsk inşallah olur...

Hayırlısı olsun canım yaa inşallah yerleşirsin.Puanı en düşükden başlarsın yazmaya.Bende çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliği istiyorum bizim bölümün devamı netler ne getirir hiç birşey belli değil

evet hayırlısı olsun tşk inşallah seninde isteğin olur...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri