Slm marmaralılar bir sorum olacak yardımcı olabilirmisiniz??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan reis_03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@reis_03
Slm ben bu yıl sınava girdim,marmaralı olmak istedim.Okul öncesi öğretmenliğiyle ilgili bir kaç sorum var..

.BU bölümde okuyan kac kişi vardı bu sene(1.sınıf)?
.Bunlardan kaçı bay kaçı bayan?
.Erkekler için nasıl bir avantaj veya dezavantajı var?

ŞİMDİLİK BU KADAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.. İYİ AKŞAMLAR

merhaba reis_03
bir marmara okul öncesi öğrencisi olarak sorularını yanıtlamak istedim.bizim okul, önceki senelerde 180 kişi alırken geçen sene yani benim girdiğim sene 100 kişi aldı ama yabancılarla 110 kişi olduk. 2 şube oluşturuldu.yaklaşık 15 erkek öğrenci arkadaşımız var ki, her geçen sene okul öncesi bölümünü tercih eden erkek öğrenci sayısı artıyor.öğretmenlerin yaklaşımı da oldukça iyi..umarım marmaralı okul önceciler kervanına sen de katılırsın. başarılar...

bende marmaradayım.bölüm kontejanı 100 oldu.erkek öğrenciler her geçen sene daha da artıyor.bölümede ilgileri büyük.hocalarda erkek öğrencilere yaklaşımı çok iyi.hayırlısı olsun senini için.

teşekkür ederim ilgilenip bana yardımcı oldugunuz için::::..........

arkadasım puanın kac ve ılk tercıhı ne dusunuyosun ogreneblrmıyım?tabı mumkunse?hayırlısı olsun ınsallah
bende marmaralı olmak ıstıyorum 1 sene boyunca bu hevesle calıstım

kusura bakmayın biraz geç cevap verdim tabiki ögrenebilirsiniz benimki biraz zorlar ama olur diyorlar 335 puanım ve ilk tercih.. ya sizin ki mümkün mü ögrenmek

ben bu sene mezun oldum, 2003 girişliyim.. bizim dönemde 165 kişi aldılar bunlardan 8 tanesi falan erkek ama hepside çok memnunlar.. bazıları okulda kalmak istiyordu..zaten çocuklarında erkek öğretmenlere ilgisi çok fazla.. stajlarda falan çok rahat ediyorlardı.. marmarali olmak bir ayrıcalıktır umarım kazanırsınızz çok güzel bir bölümm pişman olmayacaksınızz..

Bende Marmara Mezunu Erkek Mezunlardanim.okurken De Rahattik Mezun Oluncada Bir Sikintiyla Karşilaşmadik.6 Yil öğretmenliğin Ardindan Istanbulda şu An Bağimsiz Anaokulunda Müdürüm.yolun Açik Olsun Kazanirsan Veya Herhangi Bir şekilde Yardimimiz Olursa Beni Ara Yardimci Olurum.

slm
ben marmara okul öncesi ögrt 2006 girişliyim..
su anda 2. sınıfa geçtim. bir erkek ögrenci olarak bu bölümü tüm erkeklere tavisye ederim.kesinlikle sıkıntı çekmezsiniz.yeter ki bölümüzü sevin.

merhaba....buyuk beklentıden sonra marmaradayım marmaralıyım.....cok mutluyum....ılk sınıftan calısma ımkanlarımız olabılıyomu bılgısı olan var mı?bılgısı olanlar varsa yardımınızı rıca ederım..cok tesekkurler..

merhaba arkadaşlar.. bende marmaradayım.. bu sene son senem.. herhangi bir konuda yardımım olursa sevinirim...

ilk yıldan çalışabilirsin..biraz da sana bağlı.. araştırman gerekio..iş imkanları varr..bizim sınıftan calısanlar vardı..cocuk evinde, siivl toplum kuruluşlarında, anaoullarında..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri