Sizi hangileri sinir ediyor?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan -anezelka-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:15
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@-anezelka-
Gecenin bir yarısında veya sabahın köründe sizi arayıp uyandırdıktan sonra bir de ‘uyuyor musun?’ diye soranlar.

Bir şey anlatırken çok gereksiz detaylara girerek uzattıkça uzatan ve insanların sıkıntıdan bayıldığını farkedemeyenler.

Bir şeyim yok’ dediğiniz halde beşinci kez ‘neyin var?’ diye soranlar.

Yemek istemediğiniz bir şeye ‘hayır’ dediğiniz halde ısrarla ‘ama lütfen, bi tadına bak’ diyenler.

Kilo vermeye çalıştığınız halde pişirdiği bol kalorili keki yemeniz için ‘hadi canım, bir kereden bir şey olmaz’ diyerek ısrar edenler.
Yine kilo vermeye çalıştığınız halde ısrarla her seferinde ‘ay sen kilo mu aldın?’ diyenler.

Her şeyin en iyisini biliyormuş gibi davrananlar
.
Tam güzel bir şey anlatırken ‘aslında ben de geçen gün..’ diye lafı ağzınızdan alıp kendi hikayesine
başlayanlar.

Günlük konuşmalarına ‘really?, oh my god!, wonderfull!’ gibi İngilizce sözcükler serpiştirenler, hatta daha da korkuncu iki dili birleştirip ‘hadi drink alalım, bir off verelim’ şeklinde cümleler kuranlar.

Evinize misafir gelen ve aklı fikri tamamen dev bir oyuncak olarak gördükleri sizde ve oyun parkından farksız olan odanızda olan hiperaktif çocuklarına hiç bir şekilde aldırmayan kabus anneler.

Hiç bilmediği bir konuda tesadüfen bir yerlerden ezberlediği iki cümleyi her fırsatta tekrarlayanlar.

Ne yaptığınızı, nereye gittiğinizi, ne giydiğinizi, kimlerin gelip gittiğini televizyon izler gibi merakla izleyen komşular.

Her an hiç durmadan hayattan yakınanlar ve sürekli bir şeylerden şikayet edenler.

Sizinle buluşacakları halde sarmısak, soğan, sucuk gibi bol aromalı besin tüketmekten kaçınmayanlar.

İnsanların gözüne baka baka sokağa tükürenler, hatta çöp kovalarını boşaltanlar.

Daha anlattığınız şey bitmeden ‘e hadi görüşürüz şekerim’ diyerek arkasını dönüp gidenler.

Kuyruklarda bekleme adabını umursamayıp sadece onların işi önemliymiş gibi sürekli öne geçmeye çalışanlar.

Daha önce size anlattığı bir şeyi başkasına aktarırken neredeyse tamamen değiştirerek anlatanlar.

Heyecanla hazırlandığınız bir güne, geceye, konsere, sürprize vs küçümseyerek burun kıvıranlar.

Yalnız kalma isteğinize rağmen ısrarla sizi bir yerlere götürmeye veya yanınıza doluşmaya çalışanlar.

Dolmuşlarda, minibüslerde yanındakini umursamayıp yayılıp oturanlar.

Sinemaya piknik yapmaya gelir gibi yiyeceklerle, kuru yemişlerle gelip fısır fısır birbirleriyle konuşanlar.

-ALINTI-

Sizi hangileri sinir ediyorrrr:):):):):):)

Bir şey anlatırken çok gereksiz detaylara girerek uzattıkça uzatan ve insanların sıkıntıdan bayıldığını farkedemeyenler.

Evinize misafir gelen ve aklı fikri tamamen dev bir oyuncak olarak gördükleri sizde ve oyun parkından farksız olan odanızda olan hiperaktif çocuklarına hiç bir şekilde aldırmayan kabus anneler.
İnsanların gözüne baka baka sokağa tükürenler, hatta çöp kovalarını boşaltanlar.

Kuyruklarda bekleme adabını umursamayıp sadece onların işi önemliymiş gibi sürekli öne geçmeye çalışanlar.

Ne yaptığınızı, nereye gittiğinizi, ne giydiğinizi, kimlerin gelip gittiğini televizyon izler gibi merakla izleyen komşular.

Her an hiç durmadan hayattan yakınanlar ve sürekli bir şeylerden şikayet edenler.

Dolmuşlarda, minibüslerde yanındakini umursamayıp yayılıp oturanlar

Aslında hepsi sinir bozucu ama bunlara tahammül edemiyorum:(((

Tam güzel bir şey anlatırken ‘aslında ben de geçen gün..’ diye lafı ağzınızdan alıp kendi hikayesine
başlayanlar.

Günlük konuşmalarına ‘really?, oh my god!, wonderfull!’ gibi İngilizce sözcükler serpiştirenler, hatta daha da korkuncu iki dili birleştirip ‘hadi drink alalım, bir off verelim’ şeklinde cümleler kuranlar.

Dolmuşlarda, minibüslerde yanındakini umursamayıp yayılıp oturanlar(özellikle en sinir olduğum bu)

Sinemaya piknik yapmaya gelir gibi yiyeceklerle, kuru yemişlerle gelip fısır fısır birbirleriyle konuşanlar

çok sinir bozucu!!!

Evet hepsi sinir bozucu:(

Ama beni en çok sorumluluğunu yerine geitirmeyen insanlar sinir ediyor, mesleğinin gerektirdiği görev ve sorumluluğun bilincinde olmayıp da başkalarını
da mağdur eden şahsiyetler:(

Meraklı komşu ve ahali :(
Her an her yerde dedikoya hazır (dolmuş durağında bile iki dakikada) kadınlı-erkekli kim ne yapmış nasıl yapmış konuşmaları:(

Kahvelerde ülkeyi ve dünyayı kurtaran zatı muhteremlerimiz:):)

Suratın beş karış olduğu halde seni güldürmek için şebeklik yapanlar:):)

Ve en son ''hayır'' kelimesinin anlamını daha anlayamamış olanlar. İşte bunlar beni çıldırtıyor:36_1_6:

hakkaten hepsi çok sinir bozucu ama bunlar beni deli ediyorrrrrr........
başlayanlar.
Daha önce size anlattığı bir şeyi başkasına aktarırken neredeyse tamamen değiştirerek anlatanlar.
paylaşım için teşekkürler hocam :)

AY BENİ BUNLARIN HEPSİ SİNİR EDİYOR HELE MİSAFİRLİĞE GİDEN ANNLERİN UMURSAMAZ TAVIRLARI ÖLDÜRÜYOR ALLAH DÜŞMANIMIN BAŞINA VERMESİN HİÇBİRİNİ

:phzuihf:ayyy ewt ben de hepsine sinir oluyorum:36_6_3:

beni daha fazlası da sinir ediyor.
trafikte sarı ışık yanar yanmaz kornaya basanlar
selam verdiğim halde görmezden gelenler
hava kararınca ortaya çıkan dımtıs dımtıs müzikle dolaşan arabalar
ukala veliler
tepeden tırnağa insanı inceleyenler
insanlara kusur bulanlar
herşeye bahane bulanlar
piknikte her çöpü sağa sola atıp,hiç bir şey yapmamış gibi çekip gidenler
................v.s.

Gecenin bir yarısında veya sabahın köründe sizi arayıp uyandırdıktan sonra bir de ‘uyuyor musun?’ diye soranlar.

Tam güzel bir şey anlatırken ‘aslında ben de geçen gün..’ diye lafı ağzınızdan alıp kendi hikayesine başlayanlar.

Ne yaptığınızı, nereye gittiğinizi, ne giydiğinizi, kimlerin gelip gittiğini televizyon izler gibi merakla izleyen komşular.(sürekli balkonda dururlar..bide laf atarlar nereye böyle sanki benimle gelecekler)

Heyecanla hazırlandığınız bir güne, geceye, konsere, sürprize vs küçümseyerek burun kıvıranlar. (bunu genelde kıskanan insanlar yaparlar kendileri gidemedikleri içindir büyük ihtimal)

Teşekkürler aslında hepsi sinir bozucu ama en çok takıldıklarım bunlar:D:D

Yemek istemediğiniz bir şeye ‘hayır’ dediğiniz halde ısrarla ‘ama lütfen, bi tadına bak’ diyenler.

Yalnız kalma isteğinize rağmen ısrarla sizi bir yerlere götürmeye veya yanınıza doluşmaya çalışanlar.

Hepsi sinir bozucu ama ben bunlara çok takıyorum...:):):)
Çok teşekkürler canımmm:):):)

Hiç bilmediği bir konuda tesadüfen bir yerlerden ezberlediği iki cümleyi her fırsatta tekrarlayanlar.
Sizinle buluşacakları halde sarmısak, soğan, sucuk gibi bol aromalı besin tüketmekten kaçınmayanlar
vs.vs...

Her şeyin en iyisini biliyormuş gibi davrananlar.

Dolmuşlarda, minibüslerde yanındakini umursamayıp yayılıp oturanlar........ve daha niceleri......:)

Yine kilo vermeye çalıştığınız halde ısrarla her seferinde ‘ay sen kilo mu aldın?’ diyenler.

Dolmuşlarda, minibüslerde yanındakini umursamayıp yayılıp oturanlar.

AMMA ÇOKMUŞ....:D:D:D

cevap veriyorum: HEPSİ

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri