Sizce okulöncesi zorunlu olacakmı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ayse16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
bencede zorunlu olmalı

bence zorunlu olması uzun süre sonra olcak ama mutlaka olmalı özellikle 2 seneye kadar yetiştirseler iyi olur(mezun olacağım da) :p

mustafacım haklısın ancak önce öğretmen yetiştirmeliler sınıf açmak için bencede

BEN BİR ANNE OLARAK OKULÖNCESİ ZORUNLU OLSUN İSTERİM.FAKAT ZORUNLUDA OLSA GÖNDEREMİYECEK İNSANLAR VAR.ÇÜNKÜ İNSANLAR ANAOKULLARINI ÇOK MASRAFLI BULUYOR.BENİM BİRTANIDIĞIM DURUMU İYİ OLDUĞU HALDE ÇOCUĞUNU GÖNDERMEDİ.NEDENİDE OKULA KİM PASTA YAPIP GÖTÜRECEK.BULUNDUĞUMYERDE HAFTADA 1 GÜN VEYA 2 GÜN VELİLER PASTA YAPIYOR.YANİ ANNE BABALARIN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜ DE BİLİNÇSİZ.OKULÖNCESİNİN ÖNEMİNDEN HABERİ YOK.ANAOKULUNDA BOYAMAYLA VAKİT GEÇİRİYORLAR EVDE DE YAPABİLİR DİYE BİLE GÖNDERMEYENLER VAR.İŞİNİZ ÇOK ZOR.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.

bencede olmalı fakat altyapı buna ne kadar hazir 8 yıllık eğitime dönecekse bu iş şu anki haliyle kalmalı bence............

bence arkadaşlar 4 yıla varmadan zorunlu olur.fakat önce pilot okullar seçilecekmiş 1 ya da 2 yıl orda uygulandıktan sonra zorunlu hale gelecekmiş

evet bende zorunlu olmasını isterim, zorunlu olsun ki artık insanlar bu mesleği yapan insanların öğretmen olduğunu anlasınlar.
Tabi şunu da eklemek isterim devletin bu zorunluluğu yaparken, gerekli alt yapıları da hazırlasın.

Benimde isteğim zorunlu olması ,okulöncesi çocuğun gelişiminde büyük role sahip bütün çocukların bu imkandan faydalanmasını isterim 2-3 yıla olacağını tahmin ediyorum.

bence olur ama çok uzun zaman alacağı kesın

Arkadaşlar 17. Milli Eğitim Şurasında 2 yıl içerisinde zorunlu olma kararı çıktı.Ama arkadaşların dediği gibi altyapı hazır değil.Yani yeterince derslik ve öğretmen + ödenek yok. Aslında öğretmen var da zorunlu olursa öğretmen açığı çok olacağından biraz mezun yığmak istiyorlar bence.

Okul öncesi zorunlu olacak ama yürürlük için çççççççoooooookkkkkkkk zaman gerek. :36_1_21::36_1_21:

OKULÖNCESİNİN ZORUNLU OLMASI KONUSUNDA SON GELIŞMELERDEN HABERINIZ VARMI ARKADAŞLAR.ÖNÜMÜZDEKİ EĞTIM ÖĞRETIM DÖNEMINDE BUNU GERÇEKLEŞTIREBİLİRLERMİ?

OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİN ZORUNLU OLACAĞINA İNANIYORUM.
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ZORUNLU OLMALIDIR.HERKES ÜZERİNE DÜŞEN GÖREV VE SORUMLULUĞU YAMALIDIR.

okul öncesi eğitimden her çocuğun yararlanması tabi ki en büyük dileğim.ama şimdi bu şartlarda olmamalı arkadaşlar.ne oturmuş bir programımız,ne gerekli alt yapımız yok.şimdi zorunlu olduğunda çok büyük sıkıntılar yaşanacak bence.tüm planlama ve alt yapı oluşturulduğunda zorunlu olması en yararlı olanı ama şimdi değilllll,hazır değiliz buna

bencede zorunlu olmalı ama bu gidişle daha çok bekliyeceğiz arkadaşlar

kesinlikle zorunlu olmalı. 1-2 sene içinde de zorunlu olucak gibi görünüyor.7 çok geç:)

ben okulöncesinin zorunlu olması gerektiğine inanıyorum ama, bu şartlarda zorunlu hale gelmesinin uzun süre alacağı belli.. çoooooooooooook uzun..

olması şart!!1

Okul öncesi eğitim zorunlu olursa usta öğretici adı altında köle gibi çalışmaya devam edecek miyiz ? EVET hemde fazlasıyla.
Okul öncesi eğitim zorunlu olursa sınıftaki öğrenci sayısı artacak mı ? EVET Hemde fazlasıyla (En iyimser 35 kişi)
Okul öncesi eğitim zorunlu olursa köylere atanacak mıyız ?Evet hemde fazlasıyla (Köylerde muhakkak okul öncesi eğitim olmalı ama kırtasiye ihtiyaçlarını siz karsılayacağınızdan maaşınızın yarısı gidecek.Köylerde okul öncesi eğitim muhakkak olsun ama devlet kırtasiye yardımı yapsın)
Okul öncesi eğitim zorunlu olursa doğuda anasınıfı eğitimi verebilecek miyiz ?HAYIR çünkü yetişen çocuklar Türkçe bilmiyor

Arkadaşlar sorunlar say say bitmez.Okul öncesi eğitim zorunlu olacak bir gün.Ama şartlar düzelmeden zorunlu olursa tam bir felaket olacak.

Bence okulöncesi eğitim mutlaka zorunlu olmalı. Zorunlu olmalı ki yeni nesiller daha iyi yetişsin.

Bence 2 - 3 yıla kadar olur.

vay be nostradamus hocam bilmişssin vallla )))))))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri