sizce mesleğimizin + ve - leri neler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sinex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sinex
arkadaşlar hem zor hem de güzel bir mesleğimiz var farklı bakış açıları görmek adına herkes artı ve eksilerini yazsınözellikle şu formatta yazarsak sevinirim

+
...................
...................
..................

-
..................
..................
...................

cevap yazan herkese çok teşekkürler

arkadaşlar cevap yazarsak mesleğimize girmeyi düşünen arkadaşlarada yardımcı olmus oluruz ayrıca herkesin farklı bajış açıları olduğunu düşünüyorum heres bişeyler yazsak kendi mesleğimizin farklı yönlerini görmüş oluruz

ilk yorumu senden alabilir miyiz?:))

Çocuklarla vakit geçirmeyi sevenlerdenseniz çok güzel bir meslektesinizdir... hele onların eğitimiyle uğraşmak çok güzel bi duygu olmalı:[FONT=verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif])[/FONT]Eğer bu bölümü secmek istiyorsanız uzun uzun düşünmeye gerek yok,çocukları seven için güzel meslek.Ve memleketimizde eğitim yas sınırı artık 6 da baslıyor bir kac sehirde erken eğitim kurumları zorunlu kılındı bu sekilde devam ederse işsiz oranıda düşer diye düşünüyorum.Türkiye'de anaokullarına ve anaokulu öğretmenlerine ihtiyac var...Benim için bunlar mesleğimin artıları..Tek bir eksi si var benim için o da çokk SABIR isteyen bir meslek...(ilk yorum benden olsun:))

[FONT=verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]
[/FONT]​

+ 'sı çok , + lar (-) leri götürür..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri