Sivas-Altınyayla ' ya Atanan Var mıı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tuba TÜRK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
3
@Tuba TÜRK
Arkadaşlar,Sivas-Altınyayla'ya atanan var mı?Ya da o ilçeyle ilgili bilgisi olan???

hayrlı olsun .bende sıvaslıyım altınyayla sıvasın kücük ılcelerınden bırıdır hangı okul bılmjıyroum ama rahat edersınız.bende sıvasın baska bı ılcesınde çalısıyorum kadrolu olarak.kalorıferlı ev bulmada belkı sıkıntı cekersınız ama doguya göre gercekten ıyı bı yer dıyebılırım doguda da calısmıs bırı olaraktan..:)

çok teşekkürler ebru hocam,aslında kendim için sormadım,en yakın arkadaşım atandı oraya,sanırım okulun ismi güzeloğlan dı ... inşallah ben de seneye kendim için sorarım,,, "......' ya atanan var mıı ? " diye :) ilginiz için sağolun...

çok teşekkürler ebru hocam,aslında kendim için sormadım,en yakın arkadaşım atandı oraya,sanırım okulun ismi güzeloğlan dı ... inşallah ben de seneye kendim için sorarım,,, "......' ya atanan var mıı ? " diye :) ilginiz için sağolun...

inşş canım.arkdasın adına sevndım darısı en kısa zamnda sana inş...

Hayırlı olsun hocam umarım herşey çok güzel olur.Bende Sivas Suşehri' ne atandım.İlçe ile ilgili bilginiz var mı?

çok sağolun ebru hocam,inşallah....miskoku arkadaşım,sizinki de hayırlı olsun :) hiç bilgim yok maalesef ...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri