Sitemizin Daha İyi Yapılandırılabilmesi İçin Anketimize Katılınız

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Puanları 48
Solutions 0
Tepki Skoru
47
@Selçuk Aydın
Sitemizin Daha İyi Yapılandırılabilmesi İçin Anketimize katılabilir ve yorum yazabilirsiniz.

herkese katkılarından doolayı teşekkür ederim. Çocuklar bu ülkenin geleceğiyle aynı anlamdır.

siteniz çok faydalı.teşekkür ediyorum.şuan açıköğretim 4.sınıf öğrencisiyim.ve staj ımı yapıyorum.hemen hemen bütün etkinliklerimde sitenizden yararlanıyorum.çok yardımcı oluyor.etkinliklerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim

18 yıllık anasınıfı öğrt.yim forumunuz benim müthiş ufkumu geliştirdi sürekli takip ediyorum ve uyguluyorum. teşekkürler

açıköğretim 4. sınıf öğrencisiyim
siteyi sürekli takip ediyorum. şu anda stajımı yapıyorum ve siteden sürekli faydalanıyorum
emeği geçen her kese çok teşekür ederim

5 yıllık kadrolu öğretmenim sitenizden çok güzel yararlanabiliyorum.teşekkür ederim

slm bende bir okul öncesi öğretmen adayıyım . burada paylaşacak çok nilgilerimiz olacak . herkese tekrardan merhaba

selamlar bu siteyi kuranlara çok teşekkürler... bu sitenin bir parçası olduğum için çok mutluyumm..... şu anda okulumu bitirmeye uğraşıyorummm ve usta öğretici olarak çalışıyorum ayrıcada ev hanımıyım ama okulum bittikten sonra bu site için bende birşeyler yapmak isterimmm....sizlere faydalı olabilirsek ne mutlu bizlere.....iyi çalışmalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bu sitenin bütün öğretmenlere çok faydalı olduğunu düşünüyorum.bütün emeği geçenlere çok teşekür ederim

4. sınıf öğrencisiyim.çalışmıyorum.staja gidiyorum.burası çok faydalı oldu.elimde çok kaynak yoktu.bura sayesinde elimde bir sürü kaynak oldu..yayında ve yapımda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum...

s.a tüm form üyelerine.okulöncesi 3.sınıfta okuyorum,staja gidiyorum.siteden faydalanmak ve tecrübe kazandıktan sonrada faydalı olmak istiyorum..

herkese teşekkürler

slm 4 yıllık usta öğreticiyim.Bu siteyle geçen sene tesadüfen tanışştım ve bir yıl boyunca burdaki arkadaşların paylaşımlarından yararlandım herkese paylaşımlarından ötürü teşekkür ediyorum EMEĞİNİZE SAĞLIK

Selam!!!Okul öncesi öğretmenliği 1. sınıfta okuyorum... :)

kadroluyum 10yıl oldu.site muhteşem kendimi yalnız hissetmiyorum.emeği geçenlere tşk.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri