ŞİŞman kral

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ciximim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ciximim
ArkadaŞlar bİr orff oyunu var ŞİŞman kral onun mÜzİĞİ bende vardi ve cd kaybettİm sİzde var İse yollarmisiniz Çok gereklİ kÜÇÜk yaŞ grubundayim ve dÖnem sonu gÖseterİsİ İÇİn lÜtfennnnnn:36_3_12:

hos bır muzık ama hareketlrı ne nasıl yapılıyor.acıklarsanız cok sevınırım teşekkürler..

Bu bir orff çalışması değil, müzikli dramatizasyondur.

Evettttttt buuuu teŞekkÜr ederİmmm
okulumuza mÜzİk ÖĞretİmİ İÇİn gelen ÖĞretmenİmİzİn İngİlterede orff eĞİtİmİnde uyguladiĞi bİr ÇaliŞma rİtm duygulari İle dans edİlİyor yanİ orff ÇaliŞmasi kalin mÜzİk krallarin mÜzİĞİ krallar gÖbeklerİnİ tutarak mÜzİk tonuna gÖre sert sert yÜrÜyorlar bu sirada İnce ses yanİ prensesler eteklerİnİ tutarak parmak uÇlarinda yÜrÜyerek karallarin etrafinda yÜrÜyorlar en sonunda kolakola dans edlİyor.evet bİr mÜzİklİ drama Çikiyor ama orff teknİĞİ İle.ÖĞretmenİme Çok tŞk ederİm İlgİsİne

Cİmİ ne arŞİvİn var ama senİnle taniŞip onlardan edİnmek İsterİm doĞrusu yada senİn yerİnde olmak tekrar tekrar tŞk ederİm

Cİmİ ne arŞİvİn var ama senİnle taniŞip onlardan edİnmek İsterİm doĞrusu yada senİn yerİnde olmak tekrar tekrar tŞk ederİm

Rica ederim arkadaşım, hep sitemizin sayesinde bende de var, elimden gelen yardımı yaparım:)

ben bu müziği 2 farklı şeklini daha söyleyim size 1. kral yerine devler prenseslerde diyorlar 2. kaplumbağa ve tavşan ,)

şarkının müziği nerde göremedim ve cok merak ettim gönderirmisiniz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri