Şırnaktaki sınıfımdan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ayhabi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:57
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ayhabi
İlk yıl bu şekilde idi,Tabi sınıfı bu hale getirmek hiç kolay olmamışdı,
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın
ikinci yıl okul bahçesine ek bina yapıldı oraya geçmiştik.Çok güzel günlerdi,öğrencilerim Eskişehire geleli 1 yıl olmasına rağmen hala arıyorlar.
Şartlar ne kadar zor olursa olsun insan güzellikleri görmeyi bilince ortaya gerçekten güzel şeyler çıkıyor,ben oradan gelirken geride güzel şeyler bırakabildiğimi düşünüyorum,tayini oralara çıkıpta doğu diye gitmeyen arkadaşların aklına yanarım.......

" Şartlar ne kadar zor olursa olsun insan güzellikleri görmeyi bilince ortaya gerçekten güzel şeyler çıkıyor,ben oradan gelirken geride güzel şeyler bırakabildiğimi düşünüyorum,tayini oralara çıkıpta doğu diye gitmeyen arkadaşların aklına yanarım......."
ne güzel bağlamışsınız zaten denecek söz kalmamış.teşekkürler.

paylaşım için teşekkürler...

Bencede Doğuda öğretmenlik Yapmak Gerekir Diye Düşünüyorum Bu 1 Yil Da Olsa Insana çok şeyler Kazandirir ...
Güzel Gören Güzel Düşünür Güzel Düşünen Hayatindan Lezzeet Ve Zevk Alir......siz O Zevki Olmişsiniz Hocam Ne Mutlu Size.....

teşekkür ederim arkadaşlar

sınıfınız çok güzelmiş hocam, doğunun da heryeri bir olmuyo tabii. esma öğretmenin okulu resmen bi harabe, forumda gördüyseniz hatırlarsınız. bu sınıf onun yanında saray gibi..
ama dediğiniz de çok doğru : "Şartlar ne kadar zor olursa olsun insan güzellikleri görmeyi bilince ortaya gerçekten güzel şeyler çıkıyor"

Kesinlikle haklısınız hocam,Esma Hocama Allah kolaylıklar versin,hep elinden tutsun inşallah,ona zaten o resimleri gören herkesin duacı olması lazım,anladığım kadarıyla orda ona destek olup yardımcı olanda yok, okul idaresi dahil.

herşey çok güzel hocamda sınıfından çok kendini tanıtmışın:) fakat tanıtacak kadar varmışsın:) başarılar.....

teşekkürler paylaşım için...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri