Sınıfta aile katılımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan naturel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@naturel
Bu da sınıfta yaptığım bir uygulama. Veli toplantısında her veliden ne yapabileceğini sordum. herkes kendi ne yapabileceğini seçti ve sırası gelen uyguladı. Çok verimli oluyor. Bunu geçen yıl uygulamıştık, bu sene de başlıyorum. Çocuklar anne ya da babalarıın öğretmen olduğunu görünce bir hayli mutlu oluyorlar.

Ekli dosyalar

açılmıyormu bana mı öyle geliyor. nasıl yükleyeceğimi bilemedim, altı üstü bir sayfalık word belgesi ama büyük geliyor sıkıştırmamı istiyor, zipledim yine olmadı galiba

arkadaşım dosya açılmıyor,sanırım yeniden yüklemen gerekiyor...halledebilirsen çok mutlu olurum... şimdiden teşekkürler

arkadaşlar üste ekledim tıklayarak bakabilirsiniz. bu senenin aile katılımı

arkadaşım açılmıyo yeniden yüklermisiniz?:36_3_12:

Yok şimdi tıkladım açılıyor arkadaşım. Alta yüklediğim açılıyor

teşekkürler

rica ederim..

önemli değil. Kasım gibi inşallah başlayacağım yine yaklaşık iki hafta sonra. Sanıyorum bir iki şey ekler ya da çıkarırım. Bakalım artık hayırlısıyls

hocam bu aile katılımı nasıl oluto örneğin kurabiye yapımı demişiniz onu veli sınıfta mı yapacak pişirme işi nasıl olcak?

açıklayayım hemen hocam. hamurunu veli sınıfta çocukların önünde yoğuruyor, çocuklarında bir iki katkısı oluyor, un, şeker dökme gibi. şekil verme işi tamamen çocukların temiz elleriyle gerçekleşiyor. pişirme işleminde ise sınıfa davul istiyorum. sigara böreğinde de istiyorum. hatta bunların ikisini iki hafta üst üste koyuyuorumki davul sınıfta bir hafta beklesin diye. ha eğer mutfağınız varsa davul mutfakta da pişebilir. Ama benim mutfağım varken sınıfta durup çocukların gözlerinin önünde pişmesini tercih ediyorum, biraz dikkat lazım tabii

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri