Sınıfınızda evlat edinilmiş bir çocuk olsa!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hanife_88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:29
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@hanife_88
arkadaşlar final projem için yardımınıza ihtiyacım var.. düşünün ki sınıfınızdaki bir öğrenciniz (6yaş) ders durumu iyi, yumuşak başlı, arkadaş ilişkileri iyiyken aniden saldırgan bir tavır takınıyor. ve ailesinden öğreniyorsunuz ki; aile çocuğuna evlatlık olduğunu açıklamış. bu sorunun çözümü için aile ile, diğer öğretmenler ile, arkadaşaları ile ve öğrencinin kendisi ile ilgili ne gibi önlemler alırsınız ve ne gibi uygulamalarda bulursunuz? cevaplarınızı bekliyorum.. şimdiden teşekkürler..

slm. öncelikle mesleki hayatında başarılar diliyorum. psikolojik danışman yardımıyla bu durumun çocuğa uygun bir şekilde anlatılması gerekiyo bence. hafife alınacak bir durum değil 6 yaşındaki bir çocuk için.

cevbınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimm..=)

bu durum hassas bi konu gerçekten öncelikle okulun rehberlik servisinden çocuk için yardım isterdim. çocuğun anasınıfı öğretmeni ne kadar hasas davransada bu durum pskolojik danışman sayesinde aşılacak bi durum. tabi biz eğitimciler olarak öğrencinin hangi gelişim döneminde hangi psikoloji durumunda olduğunu bilsekte ve ona göre davransakta tek başımıza bu işin üstesinden gelemeyiz. anne baba çocuğun anasınıfı öğretmeni ve pskolojik danışmanın işbirliğiyle çocuk bu dönemden en az hasarla geçirilir die düşünüorum.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri