Sınıf öğretmenliği mi okul öncesi mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan c.ronaldo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@c.ronaldo
merhabalar ben bu sene öss ye girdim uzatmadan sonuç olarak ist üni sınıf öğrtmnliği ve boğaziçi okul öncesi öğrtmnliği arasında kaldım ikisinin de gelme ihtimali çok yüksek yazarsam ikisinden birini yazacağım sizlerin düşüncelerini almak istedim sizler daha tecrübeli daha bilgi sahibisiniz hangisi sizce? yardımcı olursanız çok sevinirim fikirleriniz önemli benim için teşekkürler şimdiden..:36_15_4:

Ufak çocuklara ilginiz, sevginiz ve sabrınız varsa, çocukluğunuza geri dönmek istiyorsanız okul öncesi öğretmenliği.
Saf, temiz bir sevgi göreceksiniz.

çocukları seviyorsan, sabırlıysan etkinlik yapmaktan, hikaye okuyup çocukların "neden öğretmenim" gibi sorularına bıkmadan usanmadan tatmin edici orjinal cevaplar vermeye çabalayacaksan.
ve çocuklarla ilgili kaynakları okumaktan zevk alacaksan tabiki de okulöncesi öğretmenliğini yaz derim.

çocukların kendi hayatalarındaki ilk yetişkin ve farklı kişi olmak, onların kendi karakterlerini bulmalarına yardımcı olmak,onlara yeni şeyler öğretmek, onlarla ilgilenip sevgilerini kazanmak gerçekten mükemmel bi duygu.bende okul öncesi diyenlerdenim..

peki devlette ve özelde kazanç durumu nasıl?

Devlette kazanç iyi özelde de Kolejlerde iyi.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri