Sinema sevincimiz:)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cimi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 3:10
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
1
@cimi
Geçen hafta sinemaya gittik yıldızlarımın mutluluğu işte,:) ilk defa sinemaya gidiyorlar.
Daha önce de okula tiyatro gelmişti resimlerini çekemedim, onları izlemekten tiyatroya hiç bakmamıştım yine ilk defa tiyatro gördüler izlediler.

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

Sağolun arkadaşlar:)
Sumru hocam inşallah kısmet olur size de götürmek, hele böyle hiç görmedikleri gitmedikleri yerler olunca biz öğretmenlerin vesile olması mutluluk verici .

ay ya ne guzel bende götürmeyı cok ıstıyorum ama bır suru prosüdür var bu ısler ıcın bakalım onumuzdekı zamnlarda yapıcam sız neler yaptıtnız gıtmek ıcın nerden ızın aldınız hocam

ay ya ne guzel bende götürmeyı cok ıstıyorum ama bır suru prosüdür var bu ısler ıcın bakalım onumuzdekı zamnlarda yapıcam sız neler yaptıtnız gıtmek ıcın nerden ızın aldınız hocam

İdareye müdürümüze söyledim onlar ilgilendiler velilere izin verdiklerine dair gezi belgesi imzalatıldı o kadar hocam. Sinemayı servisleri ben ayarladım. Götürürsünüz sizde inşallah.

ne iyi etmişsiniz hocam ne güzel olmuş, bizimde sinemamız yok ama okulum end. mes.lisesi old. için projektör var (tabiiki sınıfta değil:) bizede sıra gelirse çocukları sinema diye konferans salonuna götürüyorum, çok mutlu oluyorlar..onlara sinema gibi geliyor:)

Çok iyi oldu hocam, daha önceden sormuştum sinemaya kimler gitti diye sadece bir kişi parmak kaldırmıştı, tiyatro da öyle:(
Hocam hiç yoktan iyi tabii sık sık götürün. Keşke herkesin imkanları şartları iyi olsa.

ne kdarda mutlular...imkanımız olsada bizde gidebilsek :((

isim kartları harika bir fikir kutlarım .))))

bu çocuklar ne kdar tatlı hocam

Teşekkürler arkadaşalr:)

Muhteşem çıkmışsınız...:):)
Hepiniz harikasınız. Bu güzellikleri bizle paylaştığın için teşekkür ederim:):)

Canlarım yaa nasıl da mutlular, darısı benim öğrencilerimin başına diyeceğim ama gidebileceğimiz bir sinema yok maalesef :( Paylaşım için teşekkürler :)

darısı benim de öğrencilerimin başına diycem ama burda 1 sinema var, bizim de sorunumuz izin!! maalesef..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri