Sınavsız geçiş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan coolfire
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@coolfire
selam arkadaşlar

aöf önlisans sosyal hizmetler 1. sınıf okuyorum.Sınavsız geçiş kaldırılmazsa ama(2004-2005 çocuk gelişimi mezunuyum)bu haktan ben yararlanabilir miyim?Böyle bir şansım var mı?acilen cevaplarsanız çok sevinirim TEŞEKKÜRLER:congratulationscut4

sınavsız yerleştirmelerde o seneki mezunlara öncelik tanınıyo o yüzden mezuniyet senenizden dolayı yerleştirilmeniz çok zayıf bi ihtimal...

arkadaslar hocalarımız çocuk gelişimi mezunları iki yıllık sosyal hizmetler bölümüne geçiş yapabilior dedi bu doğru mu sosyal hizmetler bölümü hangi ünv var arastrdım ama bulamadım bilgisi olan var mı

Evet arkadaşım hocalarınız doğru söylemiş, zaten öss başvuru klavuzunda sayfa 44 de çocuk gelişimi mezunlarının hangi bölümlere geçiş yapabildiği yazıyor. Ama hangi üniversitelerde olduğunu ben de bilmiyorum :S

sosyal hizmetler bölümü tam ne bölümüdür?

Ben de tam olarak bilmiyorum arkadaşım :S Ama öyle bi bölüm varmış ben de kılavuzda gördüm..

Sosyal hizmetler tek bir üniv.var Ankara Hacettepe üniv ea 2 den aldı bu yıl.sosyal hizmetler bölümüne gelincede oldukça geniş iş imkanı gözüküyor ilerleyen zamanlarda yerleşme durumu ne olur bilemiyorum ..........Çalışma Alanları: Sosyal çalışmacılar, Sağlık Bakanlığına bağlı hastanelerde, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı rehberlik ve araştırma merkezlerinde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda, SSK'da, İş ve İşçi Bulma Kurumunda, DPT'de, sosyal hizmet il müdürlüklerinde, rehabilitasyon merkezlerinde, körler ve sağırlar okullarında, çocuk yuvalarında, yetiştirme yurtlarında, kreş ve gündüz bakımevlerinde, huzurevlerinde, ıslahevlerinde,cezaevlerinde, nüfus planlaması ile ilgili kuruluşlarda çalışabilirler.

sosyal hizmetler iki üniversitede var ılgın arkadaşım:) Selçuk üniversitesi ve Hacettepede selçuk üniversitesi EA-1 (meslek liselerin seçeceği bölüm) Hacettepe ise dediğin gibi EA-2 den alıyor:) Önlisans yani açıköğretim 2 yıllık Sosyal hizmetler bölümü sadece Anadolu üniversitesinde vardır. Bu bölüme meslek liselilerin çocuk gelişim bölümü mezunları geçiş yapabilir. İki yıllık Sosyal hizmetler bölümü için bilgi almak isteyen arkadaşlarım açıköğretim fakültesi sitesine girerek ordan program broşürlerine girip önlisans ve lisans programlarını tıkladığınızda sosyal hizmetler bölümünü görebilirsiniz:)

arkadaslar hocalarımız çocuk gelişimi mezunları iki yıllık sosyal hizmetler bölümüne geçiş yapabilior dedi bu doğru mu sosyal hizmetler bölümü hangi ünv var arastrdım ama bulamadım bilgisi olan var mı

açık öğretim fakültesinde var bu bölüm

selam arkadaşlar

aöf önlisans sosyal hizmetler 1. sınıf okuyorum.Sınavsız geçiş kaldırılmazsa ama(2004-2005 çocuk gelişimi mezunuyum)bu haktan ben yararlanabilir miyim?Böyle bir şansım var mı?acilen cevaplarsanız çok sevinirim TEŞEKKÜRLER:congratulationscut4

şansınızı denemeniz gerekir çünkü çokk kontenjan açıldı gecen dönem ve bir çok kişi yerleşti yerleşebilirsiniz .diploma notunuz çok önemli yüksekse şansınız daha fazla.
ayrıca bildiğim kadarıyla baraj puanı gecenler ve diploma notuna göre terçih ettikleri yere yerleşebilecekler ,kontenjan artışı çok olan yerleri seçin ve bulunduğunuz şehirde varsa bölüm ilk onu yazın oda önemli. baraj puan eğitimde kaliteyi yükseltmek için diploma notunuz yüksekse praj puanı geçmenizde zor olmayacaktır tabi çalışmanız şart yinede
açık öğretim 4 yıllığıda yazmanızı tavsiye ederim sanırım 325 -330 arası en düşük puandı bu dönem şans bu belki yapabileceğiniz sorular çıkar ve kazanırsınız yazmadım diye bişman olmazsınız sonra

başarılar

açıköğretim 4 yıllığın puanı kaç?okul öncesi

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri