Sınavlar,vizeler,bütünlemeler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eslem_nur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
saolun arkadaşlar nefer özellikle sana çok teşekkür ediyorum inşallah bizde 4 oluruz alttan ders almadan.hayırlısı diyelim.4.sınıftan başka arkadaşlar yokmu.

varım burdayım ama bütler hakkında pek bilgim yok maalesef

2. 3. 4. sınıftaki arkadaşlar erdal hoca ne tarz sorular soruyo yardımlarınızı bekliyorum lütfen......

neden kimse bişey yazmıyor?

en ufak bi sözünüz bizim çok önemli.

bu kadar ısrarlarımıza rağmen çok küçük bi yardımı bile esirgiyorsunuz bizden.

neyse ne diyelim inş. hepimiz başarılı oluruz. size de Allah kolaylık versin.

dilşat canım yine boynumuz bükük:(:(:(

yine de burda olduğunuzu bildirdiniz ya o bile yeter. yalnız değiliz.. teşekkürler...

evet arkadaşım var olduğunuzu gösterin

kuramsal ve aynı zamanda da kişinin kendi bilgilerinin bilimsel anlamda nitelendiği tarzda sorular soruyor...genel de kitabın içindekiler kısmını kuramsal olarak anlayıp bireysel hale getirmek yeterli olabiliyor

teşekkür ederim cvp yadığınız için sağolun.

bugün ibrahimin dediği şeyleri yapmaya çalışacağım ama sonuç ne olur bilemiyecem EĞİTİM SINAVI REMEN BUGÜN

MRB DİLŞAT HANGİ DERS HAKKINDA YARDIM İSTİYOSUN BEN CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ 2006 YANİ İLK MEZUNLARINDAN RAMAZAN TEMEL yardımcı olabileceğim noktalarda yardımcı olmayı isterim iyi akşamlar

burdayız ama nedense iletişimde kopukluk var gönderdiklerim gelmiyoır mu?

geliyor tabi.. sizin tavsiyeleriniz de güzel oluyor teşekkürler....

ya arkadaşlar anatomden büte kaldım:( nilgin hoca final sorularıyla büt sorularını aynı soruyomuş öylemi bide işlemediği yerlerden de sorabilir mi bide elinde soru olan varsa foruma yazabilir mi yardımlarınızı bekliyorum

eslem nur o kadar korkma bütlerden. hocalar genelde daha kolay sorarlar. nilgün hoca da aynısını sorar büyük ihtimalle. yeni soru hazırlamaz o :D bizim sene test usulü yapıyordu sınavları ama bizden sonra klasik yapmış diye duyduk. o yüzden sorular yok. allah yardımcın olsun...

tşk yardımın için bizde aynı sorar diye düşünüyoruz ama yinede şüphe var içimizde bide amerikaya gidecekmiş belki kimseyi bırakmaz falan diye umut ediyoruz :(

Arkadaşlar bütlerden korkmayın bunu bulamayanlarda var :D
Nilgün hocaya herkes büt ve final aynı diyor eğer soruları buluysan bana da gönder olur mu :D

olur tabikide bulamadım yaaa

Hihihihi Ayni Sorulari Sormamiş Bu Sene Sormamiş:):)
Ya Korkmayin Büt Kadar Güsel Bişi Yok Beeee Bak Bana Tüm Dersleri Bütte Geçerim Ben. :):) şaka Canim Hepsi Değil 5-6 Tanesini :d:d

Arkadaşlar Bilmiyorum Niye Ama Biz Bütten Korkuyoruz Biraz Garantici Olduğumuzdan Heralde Ama ölüm Değil Korkmayin Ki Genelde Arkadaşlarin Dediği Gibi Hocalar Bütte Kolay Sorarlar Ki Kolay Sormasalar Bile

Bir Haftada 7 Sinav Oluyorsunuz Sonra Bir Büt Birakiyorsunuz Büt Arasi Iki Hafta Ve Biraktiğiniz Derse 3 Gün çalişsaniz Güzel Güzel Geçersiniz.

Ama Sitresi Fazla. öcüüüüüüü Değil Korkmayin Ama Onada Güvenmeyin.

Stres Olmadan Olmazzz Niye Tenbel öğrenciyim Tam çalişmadan Sinava Girerim Ondan Sonra Sorular Bi Gelir Bildiğim Iki üç Tanesi At Belki Tutar...(siz Yapmayin Haaa Her Hocada Yemez Bu Hatta çoğunda Yemezde Neyse)
Sonra Ula şükür çiktik Kaç Gelirse Gelsin Geçtiya Derim Ezmiş Mi Geçmiş, üzmüş Mü Geçmiş Hiç Umurum Değil Ne Edem

Size Bişey Söylüyüm Mü Tamam Sinav Not önemli Ama Bi şeyi öğrenmek Için Baktiğinizda Tüm Derslerde O Konu Nasil Gelirse Gelsin Yaparsiniz. Sadece Sinav Için Değil öğrenmek Için Bakin Emin Olun En Iyi Yapacağiniz şey... Belki Bunu Herkes Söylüyo Ama Bi Deneyin Piageti Sinav Için Değil Birde çocuklarin Dönemlerini öğrenmek Için Bi Okuyunda Görün Tüm Sinavlarda Piaget Sorularini Nasil Yapiyorsunuz

Diyeceksiniz Sen Bu Kadar Biliyon Nie Tembelsin Olsun Tembelim Ama Bilgim çok...(inş)

2. dönem vize sınavları başlamak üzere umarım sınavdan çıkınca mutlu oluruz 1. dönem tembellikle geçti ama bu dönem kendimi sıkmam lazım bana başarı dileyin arkadaşlar:D

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri