Sınavlar,vizeler,bütünlemeler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eslem_nur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@eslem_nur
arkadaşlar ben 1. sınıfım hocalar nasıl sorar vizeler nasıl geçiyo hiç bilgim yok anatomiyi napaam mesela
ya erdal hoca

canım bu konuyu açtığın iyi oldu. erdal hoca malum nasıl sınav yapacağını söyledi.bize düşen hazırlanmak..görüşümce çok zor olacak.baya emek vermemiz lazım. napalım çalışmak çalışmak yine çalışmak.

diğer sınavlar hakkında bilgi veren olursa çok seviniriz.

o acı günleri kimse hatırlamak istemiyo galiba bi ablalık abilik yapın dedik ya

ssaassrrre sınavlardan çıktıktan sonra nasıl oluyorsunuz oh be dediğiniz oluyomu yoksa yine aynı sitresle yola devem mı diyorsunuz??????????????:ggggdw:

bir ohh çekersin.sonrada bu kadar kolaymıymış dersin hiç canını sıkma canım sitres yapma altı üstü bir imtihan önemli olan öteki imtihan öpüldün canım

Sınav başlayana kadar streim dorukta ama sınavdan çıkınca kötü bile geçse olmuşla ölmüşe çare yok diyerek yola devam ederim:)

Ne desek boş olduğu için herkes susuyor olmalı

haklısın gibi zaten sınavların nasıl bişey olduğunu acı bir şekildede olsa öğrendim

sınavlar ard arda olmasa oh diyecem ama nefesim akciğerlerimde kalıyor :)

okul öncesi okuyup da bir ohh demedimm.hep materyal hep materyalll... vize etkilemiyor anlayacağınn.hatta vizeler de daha rahat oluyoruz galiba:)))) hehehe

biz henüz çöpleri karıştırma aşamasına gelmedik :) daha yeni olduğumuz için korkuyoruz anlıyacağın cvb yazdığın için sağol

bugün anatomi sınavından çıktık iğrençti
soruları bi anlasaydım cevaplarınıda yazacaktım bu günü hiç unutmuycam çünkü ilk kopya çektiğim sınav(tabi üni hayatımda)

eslem_nur bakıyorum da çekinmeden itiraf etmişsin. nilgün hocam gördünüz mü itiraf etti??

bu arada çaktırma ben de az değilim:):)
gerçekten çok kötü bi sınavdı yaa. napacaz bu anatomiyi:(:(

gözümüzde o kadar büyütecek bişey de değilmiş..hocaların nasıl sorduğunu da tecrübe ederek öğrenmiş olduk.

artık vizeler bitti ruh halimizssaassrrre gibi artık finallerde kendimizi gösterecez

evet vizelerden iyi de olsa kötü de olsa kurtulduk çok şükür. sıra finallerde umudumu yitirmemem lazım.

bütünleme sınavları zor mu oluyo özellikle erdal hocanın sınavları.inşallah büte kalmam arkadaşlar

KORKMAYIN çocuklar,hepsi geçiyo,bütler daha kolay olur ki,önünüzde daha finaller var,merak etmeyin biz 4 olduk nasıl oldk nasıl geçti inanın bilmiyorum..;)

teşekkürler moral oldunuz walla. hayırlısıyla 4. sınıf olmayı o kadar çok istiyorum ki...

teşekkürler valla bende mutlu oldum
iyi moral verdin
ayrıca arkadaşıma teşekkürler
bu konuyu açtığı için
nefer sınıftaki arkadaşlarınada söyler misin
niye cumhuriyetten az kişi var anlamadım bu arada sen cumhuiyettesin dimi:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri