Sınav sonuçları açıklandıı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan btl.o.ö.ö
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@btl.o.ö.ö
arkadaşlar sınav sonuçları açıklandı benim fena değil zorlandığım dersler düşük gelmiş sizin nasıl ?

benimde çok iyi gelmiş 70 80 dolaylarında şükürler olsun şimdi finale konsantre:)

BENİMDE İİ ARKADAŞLAR 70 80LERDE KPSSYE YÜKLENİCEM HEPİMİZE ALLAH KOLAYLIK VERSİN:d

benim müzik dışındakiler fena değil.

1.sınıfım benimkilerde fena değil en düşük 60 en yüksek 93 Sevindim :))

2. sınıfım bende.beklediğimden yüksek gelmiş aslında notlarım..60 70 arası.zor bi vizeydi gerçekten.buna şükür...

Her defasında çalıştıgım dersden yüksek beklerken bir tek o içlerinde en düşük oluyor:S ne iş ise.

benim bir tane 43 var diğerleri 60'ın üstünde. Yalnız arkadaşlar 43 olan notum mesleki gelişim. Zayıf olmasının nedeni ben değilim. sorulara baktınız mı? 6. ve 7. ünitelerden sorular sorulmuş. Haksızlık bu... İtiraz dilekçesi vermek istiyorum ama birşey değişmez diye düşünüyorum, ne dersiniz?(4.sınıfım)

bende 4.sınıfım benim 40 la 60 arasında daha üstü yok maalesef.Hayırlısı bakalım geçebilirsek.Mesleki gelişim zaten 6.üniteye kadardı.bence itiraz etme zaten değişmez benim ve ark.larımın da düşük gelmiş

benimde öğretmenlikte mesleki gelişimim berbattı.Çok fena sormuştular.33 te kaldım...İnşallah büte kalmam.Herkese sonsuz başarılar.İnşallah hepimiz geçeriz:)

finaller açıklandı tek dersten büte kaldım moralim bozuk

off off ne hayaller kurdum mezun olucam diye,,şimdi hem işe giremiyorum hemde kpss de tercih şansım yok

bende dört dersten kadım mezun 0ıamıycam:(

mezunn oldum mutluyum bitti o stres dolu yıllar:))

peki kpss kazanırsam ne 0ıacak mezun görünmüyrum dört dersten büte kaıdım

Ben 3.sınıfım artık.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri