Şİmdİ bİrlİk zamani !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan muratt065
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
hocam en azından böyle bir üslup kullanmayı yakıştıramadım size. Birbirimize destek olacağımız yerde Allah aşkına yaptığımıza bakın. İnş bi sınıfçı bu yorumları görmez. Gülerler valla
sizinde kim olduğunuzu bilmiyorum amacınız destek değil köstek olmak sanırım yolunuz açık olsun

öğrenmenlik yapamazsınız siz yaaa yazık o çocuklaraaaa

öğrenmenlik yapamazsınız siz yaaa yazık o çocuklaraaaa
keske sende benim gibi öğretmen olsan ama senin gibi boş mantıksız insanlarada diploma veriyorlar ne yazıkki allah kalbine göre versin seninle muhattap olup senin seviyene düşmeye niyetim yok

istesende inemezsin zaten :))))) hade uzatma artık .

istesemde inemem bende bunu demeye çalışıyorum zaten

seninde bizim bölümden olduğuna inanmıyorum

haydi yoluna allah kalbinde ne varsa 10 katını versin

aminn, seninde

inşallah allah herkesin kalbindekini verir

Arkadaşlar ne kadar önemli bilemem ama birbirimizi ve aslında kendi kendimizi yerken atı alan üsküdarı geçiyo.MemurlarNette yazılana göre sözleşmeli memur ve haklarıyla ilgili hiçte güzel şeyler yazzmıyo.Sendikaların toplantısında sözleşmeli alımlar,eş tayinleri ve hatta okumak için yerdeğiştirme istemleri bile kalkıyo.Bırakın bizim sözleşmeli olarak atanmamızı,atanan arkadaşları bile yakından ilgilendiren konular ve hatta kararlar alınıyo.

Nolcak sonumuz ???

bende katıldım face deki gruba:)

TeŞekkÜrler burÇİn.

konumuzda okadr lüzmsz şeylerkonuşulmak zorunda kalındı ki maleseeeef üzgünüz.. çünkü bu yüzden sitedeki arkadaşlar grup tanıtımı olduğunu görememişler ve forumda başlık açarmısınız tanıtım için dediler... Ben konuyu tekrar olması gereken yere getirmek için face grup linkimizi veriyorum ve tüm öğretmen arkadşlarımı öğremenlik yapabilmek için birlikte hareket etmeye daha çok ses olarak sesimizi duyurmaya çağırıyorum ....
Facebook'a Ho? Geldin

Tuba o lüzumsuz şeyleri koyanlar çekemeyenlersin sanırım. Neden yapıyolar anlamadım ama bizi kimse yıldıramaz artık...

ne var ne yok arkadaşlar bugün giremedim foruma ,

Burçin çabamız devam ediyoo, inş hepimiz emeğimizin karşılığını alırızz.

Arkadaşlar facede ekledim linki ama inşallah bi işe yarar da hakkımızı alırız artık ya..kimin psikolojsi bozulmadı ki..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri