Şimdi ben iki yıllığa gitsem ve birinci sınıfın sonunda öss ye tekrar girsem

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jelibon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:37
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@jelibon
Arkadaşlar ben bu yıl öss ye girdim ve 305 puan aldım(bütün ümütlerim yıkıldı. çok çalışmıştım....) konyadayım ve ailem dışarıda okumama pek gönüllü değil. ve selçuk ünversitesinin puanı 332 yani 4 yıllık olmadı. ailem seneye denemememi ve bu yıl iki yıllığa gitmemi seneye iki yıllığa kayıtlıyken tekrar girmemi olursa dört yıllığa geçebileceğimi söylüyolar. şimdi ben iki yıllığa gitsem ve birinci sınıfın sonunda öss ye tekrar girsem puanım kesilirmi? ve kesilecekse ne kadar puan kesilir? Okadar kararsızımki ne yapacağımı bilemiyorum. lütfen yardım edin...

tabiki puanın kesilir...en iyi kararı sen verebilirsin canım.....ailende sana destekçi bence çalış-hazırlan seneye tekrar gir derim :):):) ama en doğru kararı sen verebilirsin...

ek puanınla birliktemi bu puanı aldın yane!(toplamamımı?)

hepinize teşekkürler arkadaşlar. kafayı yememek gibi bir seçenek varmı hiloşş

lütfen banada yardım edin 315 puan aldım sizce aöf ye girebilir miyim

teşekkür ederim işallah

315 puan ile arkadaş geçen sene girdi başarı sırası 18.000 lerde

308 ile giren var gecen yıl arkadaslarr ben bu senede kaldım 300 puan la of offf

arkadaşlar bişey sorucam aöf 'ü bu ilk tercihte diilde ek kontenjanda yapsam olurmu sizce:S yoksa o hakkımı kaybedermiyim

arkadaşlar bu sene 324 en düşük puan diye duydum aö için sen genede rehber öğretmenlere sor

arkadaşlar ya ben önlisanas mezunuyum bu yıl össye girmeyi düşünüyorum acaba ek puab gelirmi 2 yıllık için geçişmi sauılmıştır össden aldığım puan mı acaba

bana yardımcı olacak kimse yok mu?

arkadaşlar ya ben önlisanas mezunuyum bu yıl össye girmeyi düşünüyorum acaba ek puab gelirmi 2 yıllık için geçişmi sauılmıştır össden aldığım puan mı acaba
cnm sormak istediğin soru net değil.önlisans çocuk gelişimi mezunu musun,başka bölüm mezunu mu?

arkadaşım eger 4 yıllık istiyorsan eminim başarırısın 1 kere daha dene ama 2 yıllık bitirmeyip tekrar öss girip 4 yıllık tercih edersen okulun verdigi ek puanı alamıyorsun galiba ama yinede bu alanı bilen birine sor mesela eski ögretmenlerine görüşürüz

slm arkadaşım ben bu yıl 330 puanla aöf okuyorum ya cok adaletsız bır duzen bu. şu an da usta ögretıcı semınerı gerekıyo nette de bulamadım basvuru tarıhlerını ıyıce bunaldım vallaha bılen arkadaşlarımdan bende yardın beklıyorum

seminer yaz tatilinde açılıyor,her ilde seminer bulunamıyor.Önceki yıl tokatta yapılmıştı ve samsundan bile katılımcılar vardı.Geçen yıl da Samsun da ve yanılmıyorsam malatyada seminer yapıldı.Bu yılın sonunda yani 2008 yazında yine seminer uygulanması gerekiyor.Bunu önceden kestirmek çok zor.Yeterli duyurular yapılmıyor.İl milli eğitim müdürlüklerine telefon açabilirsiniz.Biz Öyle yapıyoruz.Haberim olduğu an buraya yazarım.
kolay gelsin..

teşekkurler gercekten bu bılgıye cok ıhtıyacım vardı ırtıbatı kesmeyelım bende araştırıyorum buraya yazarım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri