meryem hocam benim gül geldiği an bende sizi göndereyim diken olmasın 🙂))))))))
dent hocam valla bazen kvranma diyorum ama başladık bi kere geri dönmeyyeim diyorum artık ....baksanıza desteklere hediyelere🙂)))))))))
musa hocam 11.yıl bitmek üzereydi benimde tayfun içmiyor benim içmemde ne kadar oluyor siz düşünün onunda desteği tabiki forumdaki ailemizin desteğini ihmal edemem asla
başladım haydi katılın bana hiç durmayın beraber gün sayalım... lcd geliyor hüsnadan promosyon çok ii kaçırmayın hydi beraber sayalım bir gün kaçıncı gün olduğunu yazın ikimiz adına bir gün de benyazayım siz ve ben kaçıncı günlerdeyiz diye....
dent hocam valla bazen kvranma diyorum ama başladık bi kere geri dönmeyyeim diyorum artık ....baksanıza desteklere hediyelere🙂)))))))))
musa hocam 11.yıl bitmek üzereydi benimde tayfun içmiyor benim içmemde ne kadar oluyor siz düşünün onunda desteği tabiki forumdaki ailemizin desteğini ihmal edemem asla
başladım haydi katılın bana hiç durmayın beraber gün sayalım... lcd geliyor hüsnadan promosyon çok ii kaçırmayın hydi beraber sayalım bir gün kaçıncı gün olduğunu yazın ikimiz adına bir gün de benyazayım siz ve ben kaçıncı günlerdeyiz diye....
tabiki hüsna hocam bütün forum ailesi arkanızda tabi birde sigarayı bırakan bırakmayı düşünen herkesin arkasındayız musa hocam lütfen sizde bırakın artık 10 yıl içmişsiniz yeter sigara içenleri görünce çok üzülüyorum ben 🙁husna_eylul şunu yazdı:🙂🙂🙂🙂 önemli olan gönülerin bir olması canım benim.kimine göre bir gül hediyelerin en güzelidir kimine göre güzel bir söz ...sigarayı bırakma kararı alıp bıraksınlar da ben onlara verecek hediyeyi bulurum 🙂🙂🙂 arkamda koskoca okulöncesi forum ailesi var batsam da önemli değil 🙂🙂🙂
meryemcim eşim damarıma basıyo aslında inat huyumu biliyo ya içersen iç sende iradene sahip olacak güç yok deyip damarıma bastıkça paketten uzaklaşıyorum ,güllerimi bekleyecem ama daha değil hala kızkaçta olacağım zmanlar olduğuna inanıyorum
kübracım ben hala musa hocayı gözetiyorum her an gelecek ve içmedim diyecek....
asuman hocam inşlallah eşinizde bırakır bende kendimi tam bırakmış saymıyorum aslında ara ara o kadar çok krize giryorumki zavallı eşim neler çekti şu günlerde benden aklımı başka şeylere vereyim diye elinden gelenleri yapıyor sizde destekleyin başarabilir inşallah
kübracım ben hala musa hocayı gözetiyorum her an gelecek ve içmedim diyecek....
asuman hocam inşlallah eşinizde bırakır bende kendimi tam bırakmış saymıyorum aslında ara ara o kadar çok krize giryorumki zavallı eşim neler çekti şu günlerde benden aklımı başka şeylere vereyim diye elinden gelenleri yapıyor sizde destekleyin başarabilir inşallah
aaaaaaa hocam olmadı ama bu bölüme sigarayı bırakanlar ve bırakmaya çalışanlar yazıo sizde öle yamışsınız hadi biri bende dente katılıyorum derse olmazkiii teşvik edin bırakmaya sizde bırakın hüzna hocam doğruları yazmış ssaassrrredent şunu yazdı:bana rüşvet felan sökmez.
bırakmayacağım🙂
sevgilimi bırakırım ama sigarayı bırakmam:36_11_6: