Siftahı Benden Bereketi Allah'tan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan uğur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@uğur
Arkadaşlarımı da çağrayım bari:)

bende burdayımmmmmm
yenı uye oldum
neler var

hoşgeldiniz....okul öncesini ilgilendirecek hersey mevcut sitemizde..

bende yeniyimmmm...[/font]

arkadaşlar merhaba elinizde ödül ile ilgili kaynak varmı?

yeni üye oldum...bu yıl öss ye girdim..okul öncesi eğitimi almak istiyorum..siteyi de çok beğendim..okul öncesi eğitime gönül veren herkese başarılar...

2009'da öss'ye girdiğimde inş bende boğaziçini kazanmk istiorm bunun için çk çabalıorm ama bana biraz bahsedermsnz ortamndan, eğitiminden???

Slm Bende Yenİ Üye Oldum Bu Sene Öss Ye Gİrdİm Puanim BoĞazİÇİnİ Tutyor Ancak Gazi Cocuk GelİŞİmİnİ De Tutyor Va Ben Kararsizim Simdi Gazi Cok Ii Diolar Bana Yardimci Olur Musunuz?

meraba arkadaşlar benim önemli bi sorum olcaktı boğaziçi üniversitesinde 2 yılık okulöncesi öğretmenliği varmı??bana bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim çünkü günlerdir kafamı kurcalayan bir konu
ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM

meraba arkadaşlar benim önemli bi sorum olcaktı boğaziçi üniversitesinde 2 yılık okulöncesi öğretmenliği varmı??bana bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim çünkü günlerdir kafamı kurcalayan bir konu
ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM

bildiğm kadaryla yk ancak dikey geçişle 4 yıla tamamlayblrsin boğaziçnde :)

merhaba benim puanımda boğaziçi ve odtü yü tutuyor ancak bölüm konusunda kararsızım. öğretmenlik dışında ne gibi iş imkanları var. yüksek lisans vs. gibi? yardımcı olursanız sevinirim.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri