Sevgİlİ gÜnlÜk...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan serdilan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:48
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
1
@serdilan
Arkadaşlar bu konuda herkez bugün gününün nasıl geçtiğini sevinçlerini , hüzünlerini paylaşabilir...'
Biz büyük bir aileyiz'in bir üyesi olarak manevi yönden dertleşmek , konuşmak , paylaşımda bulunmak güzel duygular içinde olmak beni ve tüm ailemizi mutlu etmesi dilegiyle...;)

​
Günlüğe yazdıgımız yazılarda tarihi ve günüde yazmayı unutmayalım...İleride geriye dönüp baktıgımızda akıllarda güzel bir anı olarak kalması için...
İçten ve samimi günlükler dilegiyle...;)
​

​

Bugün arkadaslarım seninle dertlessin diye bir girişimde bulundum.her ne kadar kimse bişiy paylaşmamışsa da:)sıradan bir gündü.bugün kendimi her zamnki gibi çok yalnız hissettim ve hep eski şeyleri düşündüm..onun dışında biraz ders çalışıp koşa koşa buraya geldim:)neyse bugünlük bu kadar yeter:))

​

tarihi unutmuşum:)17.02.2012
12:50

Bugün arkadaslarım seninle dertlessin diye bir girişimde bulundum.her ne kadar kimse bişiy paylaşmamışsa da:)sıradan bir gündü.bugün kendimi her zamnki gibi çok yalnız hissettim ve hep eski şeyleri düşündüm..onun dışında biraz ders çalışıp koşa koşa buraya geldim:)neyse bugünlük bu kadar yeter:))

​

Yalnız değilsin arkadaşım ya ben varım :(

sen varsın da birebir görüştüğüm,konuştuğum,bişiyler paylaştığım biri yok,demek istemiştim arkadaşım:)ayrıca iyiki varsın:)ya bu günlüğü boşuna mı açtım,sadece benim günlüğüm değil heralde...:))

(17.02.2012)

Sevgili Günlükcüğüm,

Bugün aşırı kar yağışı sebebiyle, 18 km okul yolunu 1 saatte ancak katettik...2 haftadır olduğu gibi, yine buz ve tipi yüzünden servisimiz kaydı ve yüreğimiz ağzımızda, okula ulaşmayı başardık ( gidene kadar hatim indirdik desem, abartı olmaz sanırım) . Hiç öğrencim gelmediği için, ben de öğretmenler odasında pinekledim :) , ders çalıştım, kitap okudum,vs... Saat 15.00 e kadar böyle geçti ve yine zorlu bir yolculukla ilçeye döndük. Eve geldim, yemek, dinlenme derken yine kendimi forumda buldumm :)

ve teşekkürler serdilan :)

konuyu yeni gördüm :)
sevgili günlük bugün konyadan arkadaşımla buluştuk öğrencilerimle kar yağsın da kardam adam yapalım diye dua ettik ve başarılı bir veli toplantısına imza attığımı düşünüyorum:) tuğba hocam geçen yıl benm yaşadıkalrımı yazmışsın

bu kısaca oldu tabii...ah bir içimi döksemmm :) neyse,,,bana kalsın :)

Benim günlük her gün bişiy paylaşmanızı bekliyo..ayrıca kimseyle de paylaşmaz bu yazdıklarınızı:))

hımmm...anladım...aramızda kalıcak yaniii :)

kesinlikle:)buna şüpheniz olmasın hocam:)rahatlıkla paylaşabilirsiniz herşeyi:))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri