ÇOCUKLARDAN ALINTILAR....
Sevgi Üzerine Söylemler…
Dünya'nın oluştuğu ve daha ilk insanın yeryüzünde hayatını sürdürmeye başladığı ilk günden beri sevginin ulaşılmaz sonsuzluğunu yaşayıp dile getirmiş insanoğlu. Büyükler sevgi konusuna farklı açıdan baktıklarını düşünmüşler, çocukların sevgi üzerine düşündüklerine karşı. Acaba gerçekten çocuklar “sevgi” deyince ne anlıyorlar bir de onlara kulak vermeye ne dersiniz?
Bizler sorduk “sevgi” demek ne demek, onlar da cevap verdi bütün sevecenlikleriyle…
Sevgi demek sarılmak demek. İnsanlar birbirini çok sevince sarılırlar.
( EFE - 5yaş )
En çok annemle babamı seviyorum. Onlarda birbirini seviyor. İnsanlar birbirini sevince düğün olur.
( İPEK - 6yaş )
Sevgi demek aşk demek...
( OSMAN - 8yaş )
Sevgi demek aşık olmak demek. Aşık olunca evlenirler.
( ERHAN - 7yaş )
Birini sevdiğimi kalpten anlarım. Birini sevince kalbim küt küt eder. En çok Nil’i seviyorum. Bi de sevgi öpmek demek.
( EMİR - 6yaş )
Sevgi demek aşk demek. Aşık olduğumda kalpten anlarım. Sevgi dokunmak demek.
( İREM - 9yaş )
Sevgi demek evlenmek demek. Evlenince sevdiğin anlaşılır.
( ECEM - 7yaş )
Sevdiğim insanı öpmek isterim. Sevmek demek Yanaklarından okşamak demek. Sarılmak hem de sımsıkı.
( ALP - 8yaş )
Aşığız demek...
( EMRE - 3yaş )
Annemle babam gibi olmak demek.
( CEREN - 3yaş )
Onlar sevgi ve sevmek hakkındaki düşüncelerini böyle ifade ettiler. Yorum yapması da sizlerden.
Sevgiyle kalın...
Çağdaş Adımlar Çocuk Kulübü
Sevgi Üzerine Söylemler…
Dünya'nın oluştuğu ve daha ilk insanın yeryüzünde hayatını sürdürmeye başladığı ilk günden beri sevginin ulaşılmaz sonsuzluğunu yaşayıp dile getirmiş insanoğlu. Büyükler sevgi konusuna farklı açıdan baktıklarını düşünmüşler, çocukların sevgi üzerine düşündüklerine karşı. Acaba gerçekten çocuklar “sevgi” deyince ne anlıyorlar bir de onlara kulak vermeye ne dersiniz?
Bizler sorduk “sevgi” demek ne demek, onlar da cevap verdi bütün sevecenlikleriyle…
Sevgi demek sarılmak demek. İnsanlar birbirini çok sevince sarılırlar.
( EFE - 5yaş )
En çok annemle babamı seviyorum. Onlarda birbirini seviyor. İnsanlar birbirini sevince düğün olur.
( İPEK - 6yaş )
Sevgi demek aşk demek...
( OSMAN - 8yaş )
Sevgi demek aşık olmak demek. Aşık olunca evlenirler.
( ERHAN - 7yaş )
Birini sevdiğimi kalpten anlarım. Birini sevince kalbim küt küt eder. En çok Nil’i seviyorum. Bi de sevgi öpmek demek.
( EMİR - 6yaş )
Sevgi demek aşk demek. Aşık olduğumda kalpten anlarım. Sevgi dokunmak demek.
( İREM - 9yaş )
Sevgi demek evlenmek demek. Evlenince sevdiğin anlaşılır.
( ECEM - 7yaş )
Sevdiğim insanı öpmek isterim. Sevmek demek Yanaklarından okşamak demek. Sarılmak hem de sımsıkı.
( ALP - 8yaş )
Aşığız demek...
( EMRE - 3yaş )
Annemle babam gibi olmak demek.
( CEREN - 3yaş )
Onlar sevgi ve sevmek hakkındaki düşüncelerini böyle ifade ettiler. Yorum yapması da sizlerden.
Sevgiyle kalın...
Çağdaş Adımlar Çocuk Kulübü