Sergi nasıl yapılır:)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan semoş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:23
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
eskiden kayseri idi ama artık malesef adapazarı:(
@semoş
arkadaşlar usta öğretici olarak çalıştığım üçüncü yıl bugüne kadar müdürlerim sergi istemedi bende yapmadım kendimi zora sürüklemek de istemiyordum zaten ;)
fakat bu yılki müdürüm ilçede bulunan halk eğitim merkezi salonunda sergi açmamı istiyor çok güzel etkinlikler yaptırdım fakat sergi nasıl düzenlenir nasıl yapılır hiç bi fikrim lütfen yardımcı olur musunuz?

arkadaşlar bu konuda bilgisi olanlar lütfen bişey yazsın kafam allak bullak :(

benım ılk yılım mudur hem sergı hem yılsonu hemde 23nısan ıstedı hepsıne hazırlanıyorum anneler gunude yenı bıttı valla canım masalarını duzenlersın masaların uzerıne 3boyutlu calısmalarını dızersın kagıt ıslerınıde bos bır duvara yukardan yerlere kadar doldurursun sergı yazarsan benımde gecen yılkı sergı resımlerım baya var

SENIN ICIN BIKAC ÖRNEK YOLUYORUM
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

çok teşekkür ederim arkadaşlar...

semoş önce faaliyetlerini seç, fon kartonlarına yapıştır, kategorilere ayırırsan dahada iyi olur, mesela atatürk faaliyetleri, kış faaliyetleri, tabak ffaliyetleri v.b, sonra masalara üç boyutlu olanları, duvarlarada iki boyutluları az önce dediğim kategorilere göre yerleştir. çiçeklerle balonlarla mobillerle süslüyebilirsin sergini, arama butonuna sergi yazarsan forumdaki örnekleride görürsün, bizim sergimizde ikram ve çocukların gösteriside olacak.

fon kartonu ile faailiyetler arasınada grapon kağıdını 3 parmak kalınlığında kesip yapıştırırsan çok güzel görünüm oluyo aklında bulunsun

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri