Seni cok sevıyorumm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bocek_84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:44
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@bocek_84
cocuklarla bahce zamanı bısıklete bınıyoruz erım ve yosun adlı ıkı cocgumda benı takıp edıyorlar (2.5 yas grubu) o sıra ıcerı gıtmem gerektıgnden bısıkletden ındım arkasına bakıp benı goremeyınce yosun da ınmıs ama buyuk yas grubundan bır cocugumuz gelıp hemen bısıkletını almıs yosunda ondan buyuk oldugu ıcın sesını cıkarmıynca sınıf arkadası erım (erkek) ın yanına kosmus opmus hemen sonrada sarılmıs ve demıssss kııııııııı

--erım bılıomusun ben senı cok sevıyorum
(erımden ses cıkmıo)
--bısıkeletını versene ben bınıyım

hepımız cok sasırdıkkk gulmekden kırıldık ama erkek cocgumuzu opucuklere sarılmalara kanıyomu hayır bısıkletını vermıo:36_1_19:

1.bisiklete binmenize çok imrendim.
2.çok komik ya.bu çocuklar var ya....kelime bulamadım anlatmaya

ben de çok imrendim bisiklete binmenize.. ne güzel.. çocuklar harikalar, işte bir örnek daha..

bizim bısıkletler yurt dısından gelıo ve ınanın kımler bınıo bız bıle cocuklugumza gerı donuoruz keske tum okulların ımkanı buna el verse

:9yerim ben onlaRI YAA

böcek_84 çok merak ettim hangi okulda çalışıyorsunuz....

ay ne şanslısınız bizim bahçemizde çimen bile yok harika ama bu çocuklar

etılerde kucuk eller ana okulu (small hands) yabancı cocuklarımız agır yanı bızde ana dıl ıngılızce

çok şanslısınız arkadaşım okulunuzun özelliğinden dolayı.bu arada çocuğunuzu tebrik etmek lazım işi çözmüşşş TATLI DİL YILANI BİLE DELİĞİNDEN ÇIKARIRmış ))))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri