Sene Sonu İdareye Verilmesi Gereken Evraklar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan neşeky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@neşeky
Arkadaşlar, sene sonu idareye teslim edilmesi gereken evraklar neler? bu konu hakkında bilgisi olan varmı? İlköğretimde çalışıyorum.

yıl sonu faaliyet raporu idareye verilmesi lazım hocam. ondan önce yapılan şenlik ile ilgili rapor istediler. sonrasında çocukların kazanım değerlendirme formları var doldurulması gereken. bunların dışında aklıma gelen pek yok bunlar kesin yani çocuklar için dosya hazırlayı bir sürü şeyler gerekli evrakları koyuyoruz ya o gelişim dosyalarını vs evraklarını da sene sonunda idareye teslim ediyorum ... şimdiye kadar hocam sizde bir yerde dursun dediler ama :)

aynı zamanda yıl sonu gelişim raporlarını e-okuldan çıkarıyoruz biliyorsunuz bunları da önce idare görüyor ve bu sene sonunda 2.dönem olduğu i.in yine e-okuldan katılım belgesi çıkarıyoruz...

Coadmin hocam sağolun..
aslhngny hocam, onları tamam, sağolun..

hocam bu katılım belgelgri e-okulda nereden çıkarılacak?bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba?

aynen cvp yok mu?
sene sonu okullara yazı geliyor gelişim raporlarını e - okuldan doldurulduktan sonra idare çıktısını alıyor bir nüshası idarede kalıyor diğer nüshasını karne yerine öğrenciye veriyorsunuz.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri