Selcuk Ünv anaokulu ÖĞretmenlİĞİ mezunu var mi sorum var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erzincane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@erzincane
ArkadaŞlar bulunduĞum okula bakanliktan yazi gÖndermİŞler bİz Çocuk gelİŞİmİ ve ev ekonomİsİ anabİlİm dalinin anaokulu ÖĞretmenlİĞİ bÖlÜmÜ mezunuyuz Çocuk gelİŞİmİ mezunlarina 3 yil ÇaliŞmiŞ gİbİ 1 derece verİyorlar. Bİzİm Çocuk gelİŞİmİ denklİk belgemİz var ÖĞrencİ İŞlerİnİ aradim verİlmİyor bakanliĞa dİlekÇe yazin sİzede taninmasi lazim dedİler. SaĞlik teknİkerİ sayiliyormuyuz bİlgİsİ olan var mi

Hocam ; ben de Selçuk Üniversitesi Anaokulu Öğretmenliği mezunuyum... Yökten alınan belgeyle çocuk gelişimci sayıldığımız doğrudur... Ben de bu belgecen aldım. OSYM de alanım Çocuk gelişimi ve eğitimi oldu. Sağlık bakanlığına bağlı olarak devlet hastanesine çocuk gelişimci olarak atandım ve Sağlık Hizmetleri sınıfında çalıştım. Ancak bu belge meb de ne kadar geçerlidir birşey diyemeyeceğim... Ben meb atamasıyla şu an okulöncesi öğretmeni olarak çalışıyorum. İstifa ettiğim dönemde bu denklik belgelerinin kaldırılması söz konusuydu şu anki durum nedir bilmiyorum...

Bende de okuldan Ünv dİlekÇe yaz dİyorlar ÖĞrencİ İŞlerİnİ aradim bİrkaÇ dİlekÇe geldİ ama saĞlik lİsansİyerİ teknİkerİ deĞİlsİnİz Çocuk gelİŞİmİne denk sİnİz Çocuk gelİŞİmİ ÖĞretmenlİĞİ yapabİlİyorsunuz dedİler bakanliĞa dİlekÇe yazin aslinda sİzİnde denk sayilmaniz gerekİyor dedİ bakanlik bİzİ katmazsa hakkimiz olduĞu halde 3 yil ÇaliŞmiŞ gİbİ 1 derece yÜkselemeyeceĞİz olmaz bÖyle dİyorum meb na dİlekÇe mİ yazsak bİlmİyorum hatta beslenme bÖlÜmÜ okuyanlar bİle haksizlik bİzİde saĞlik lİsansİyerİ teknİkerİ sayin deyİp İtİraz edİyorlarmi bİz de uĞraŞmaliyiz

Hocam denklİk belgesİ kalkmadi ama 3 yil ÇaliŞmiŞ gİbİ derece verİlmemesİ saÇma Çocuk gelİŞİmİ ÖĞretmenlİĞİ yapiyoruz bu denklİĞe gÖre

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri