Selçuk anaokulu öğret.mezunlarına çocuk gelişimi denklik diploması!

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@imported_dj_ozgu
selçuk üni mef. anaokulu mezunları arkadaşlar çocuk gelişimi denklik diploması alma hakkınızı kullanın. bu denlik diplomasını yök vermekte...

merhaba bende selçuk anaokulu mezunuyum bu denklik diploması nasıl alınıyor acaba merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim

evet arkadaşım nasıl oluyor bu detaylı anlatabilirmisin

selçuk üni mef. anaokulu mezunları arkadaşlar çocuk gelişimi denklik diploması alma hakkınızı kullanın. bu denlik diplomasını yök vermekte...
evet sonrada herkes o taşı çıkarmaya çalışır burada aslı olmayan şeyleri yazıyosunuz ondan sonra da cevap vermiyorsunuz olmaz böyle bir şey

Denklİk Dİplomasi Almak Gİbİ Bİr Şansimiz OlduĞunu İlk Kez Duyuyorum Bunu Nasil Alabİlİrİm Ve Nasil BaŞvuracaĞiz

Arkadaşım sakın senin dediğin şu teknik öğretmen unvanıyla alakalı yökün çıkardığı karar olmasın

denklik konusunda bana biraz bilgi verirmisin.ben 2002 anaokulu öğretmenliği mezunuyum.

teknik öğretmenlik ile ilgili yökün çıkardığı karar nedir?

bana bu konuda cvb verecek biri varmı?

bir zamanlar yine böyle bir haber çıkarmışlardı arkası boş çıktı yine o haberlerden biri galiba. gönül doğru olmasından yana tabi. haberi kim verdiyse açıklasın arkadaşım.

anaokulu öğrt.ne çocuk gelişimi denklik belgesinin verilebileceğini okuldayken bende duymuştum fakat formalite işlemlerinin yetişemeyeceğinden dolayı bu yıl geçerli olmayacağını söylemişlerdi.yinede bi değişiklik olursa buraya yazal...ım lütfen..

arkadaşalr fazla uğraşmıyorsunuz diplomanızın bir fotokopisini birde dilekce yazıyorsunuz ankarada yöke gidiyorsunuz yarım günde işiniz tamam denklik diplomanızı elinizde oluyor.. hepsi bu haber asılsız deil bilginiz olsun he sizi asılsız olduğunu düşünüyorsanız devam edebilirsiniz. o da sizin sorununuz ben bilgilendireyim dedim o kadar...

selam arkadaşlar

ben Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Eğitim Öğretmenliği bölümü mezunuyum YÖK ten denklik belgemi aldım diplomanızla gitmeniz yeterli aynı gün alabiliyorsunuz ben aldım yalnız diplomasında Çocuk Gelişimi ve Eğitimi yada Anaokulu Öğretmenliği yazanlara denklik veriliyor sadece Okul Öncesi Eğitim yazanlara bu denklik belgesini vermiyorlar.

merhaba arkadaşlar ben bu yıl selçuk üniversitesi anaokulu öğretmenliğ bölümünden çıktım,,,
bu okul öncesiyle denklik konusunu tam bilmiyorum,, bana bunun avantajlarının ne olduğu neden almamızda yarar var ,,,vs söyleyebilir misiniz,,,
çocuk gelişimi öğretmenlerinin bizden ayrı yapabildikleri ne ki??
birşey daha arkadaşlar bilmeyenler için söylüyorum,, artık selçuk üniversitesi de anaokulu öğretmenliği değil okul öncesi öğretmenliği adı altından alcak öğrencilerini ve fakülte de eğitim de olcak,,, teknik ünvan verilmicek,,,
ilginizi bekliorum,,, teşekkürler

bende selçuk üniversitesi mezunuyum arkadaşlar,yazılarınıza baktımda,teknik öğretmenlikle ilgili bişeyler yazmışsınız,benim bu konuda hiç bir bilgim yok,bu konu ile ilgili glişmeler varmı,bilgilerinizi bizimle de paylaşırsanız sevinirimmm

selçuk üniversitesi mesleki eğitim fakükltesi 2.sınıf öğrencisiyim.geçen yıl mef deki anaokulu öğretmenliği kapandı ve eğitim fakültesindeki okul öncesi öğretmenliği mef e taşındı.bu yıl hem eğitim fakültesine hem mef e okul öncesi öğretmenliği öğrencisi alındı.bizim eğitim fak.mezunlarından bir farkımız olacak mı,bilginiz var mı?

midilli arkadaşım"diplomasında Çocuk Gelişimi ve Eğitimi yada Anaokulu Öğretmenliği yazanlara denklik veriliyor sadece Okul Öncesi Eğitim yazanlara bu denklik belgesini vermiyorlar."demişsinde artık anaokulu öğretmenliği diye bir bölüm yok geçen yıl kapattılar okul öncesi ve çocuk gelişimi var şimdi bize denklik vermiyecekler mi mezun olunca?

ben silopide görev yapıyorum ve selçuk mef mezunuyum ankaraya gitmeden denklik diplomasına nasıl başvurabilirim bunu öğrenmek istiyorum.Yökte hangi bölüme başvurmak gerekiyor bilgilendiri misiniz?

arkadaşlar ben iki yıl önce aldım ankaraya gitmeden....yök ün sitesine girip email atarsınız denklik belgesi istiyorum diye.adresinize postalanır.ama o denklik belgesini bazı bakanlıklar kabul ediyor bazıları etmiyor...

arkadaşlar eminmisiniz denklik belgesi alınabiliyormu? hangi bakanlıklar kabul ediyor?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri