Şekil ve renk kavramıyla ilgili oyuncak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eva_qirl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:35
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@eva_qirl
merhaba siteye yeni üye olduğum için konuyu nereye açacağımı bilemedim.Ben lise 3 öğrencisiyim ve yakında staj yapacağım hocamızın bizden ilk istediği şey renk ve şekil (ikisinin birarada kullanılacabileceği) kavramlarıyla ilgili oyuncak,etkinlik yapmamızı istedi aslında ben birşeyler buldum fakat hocamız masaüstünde çocuğun oynayabileceği bakıp inceleyebileceği oyuncak türden olması gerek diyince benim kafam karıştı düşünüyorum fakat şekil ve renk birarada olmuyor hocalarım bana yardım edin ilk denemem olduğu için önemli bir proje :36_11_13:.sonra malzemelerini biz bulup o oyuncağı yapcaz.siz benden daha iyi örnekler bulursunuz eminim şimdiden teşekkürler:36_3_12:

Canım..Ben sınıfmdan falan gördüğüm örnklerden biraz söylemey çalışayım.

Örneğin, mukavva veya tahta kullanarak üçgen şekli çıkar. Onu yap-boz haline getir. Üçgenini yeşil(örn.)elişi kağıdıyla kapla mukavvayla yapıcaksan eğer.. Güzel görünüyodu hoşuma gitmşti konuyu görünce paylaşıım dedim :) Sadece bi fikir, aklıma gelrse yne paylaşırım.. :)

evet güzel bir fikir fakat daha önce aklıma gelmişti ama hoca kabul etmedi yapboz oyunlarını sonra yaparız diye aklıma çok şey geldi fakat hiçbiri uymuyor :S

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri