Sayın nimet çubukçu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan funda özay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:06
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@funda özay
sayın nimet çubukçu
ne kadar kolay dimi herşey.ücretliymiş o da ne be..ne saçma ...sen hem bizi öğretmen değiliz diye atama ya da kpssyi kazanamadık diye atama sonrada gel ücretli olarak ata.hani biz öğretmen değildik ne oldu.ayrıca sen ücretli çalışmak nasıl bişiy bilirmisin.15 gün tatilde maaş yok sigorta yok.yaz tatilinde maaş yok sigorta yok.çocuğumuzla markete gittiğimizde çikolata almak istediğinde yada bir oyuncak ne diyeceğiz yaz tatili çocuğum ücretli öğretmenliğe başlayınca mı alacağız diyeceğiz.sen hiç çocuğuna böyle diyebilirmisin.atama beklerken skandal üzerine skandal..ne olacak bunların hali dedin mi.oy kaybediyorsunuz oy sakın bakanım ve ak parti.ne olacaksa bir an önce olsun.çıkın kanallara da boy gösterip bir açıklama yapın öğretmen adayları diyerek ücretli çğretmenlerim benimdeyip bağrına bastığın öğretmenlere 1 ay sonra atıyorum sınav var ders çalışın demelisin yeter be yeter...bu ne bize yapılan çirkefe son ver 1 yıl ders çalıştık be.işten çıktık çoluğumuzu çocuğumu kpss uğruna ihmal etik..şimdi kopyacılar uğruna yine mi ders çalışacağız.biz mi ceza alacağız onlar mı anlamadım..

super bi konuşma ağzına sağlık arkadaşım.

:36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8:
sayın nimet çubukçu
ne kadar kolay dimi herşey.ücretliymiş o da ne be..ne saçma ...sen hem bizi öğretmen değiliz diye atama ya da kpssyi kazanamadık diye atama sonrada gel ücretli olarak ata.hani biz öğretmen değildik ne oldu.ayrıca sen ücretli çalışmak nasıl bişiy bilirmisin.15 gün tatilde maaş yok sigorta yok.yaz tatilinde maaş yok sigorta yok.çocuğumuzla markete gittiğimizde çikolata almak istediğinde yada bir oyuncak ne diyeceğiz yaz tatili çocuğum ücretli öğretmenliğe başlayınca mı alacağız diyeceğiz.sen hiç çocuğuna böyle diyebilirmisin.atama beklerken skandal üzerine skandal..ne olacak bunların hali dedin mi.oy kaybediyorsunuz oy sakın bakanım ve ak parti.ne olacaksa bir an önce olsun.çıkın kanallara da boy gösterip bir açıklama yapın öğretmen adayları diyerek ücretli çğretmenlerim benimdeyip bağrına bastığın öğretmenlere 1 ay sonra atıyorum sınav var ders çalışın demelisin yeter be yeter...bu ne bize yapılan çirkefe son ver 1 yıl ders çalıştık be.işten çıktık çoluğumuzu çocuğumu kpss uğruna ihmal etik..şimdi kopyacılar uğruna yine mi ders çalışacağız.biz mi ceza alacağız onlar mı anlamadım..

alkiŞ alkiŞ:36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8:

sayın nimet çubukçu

bu sözler sadece alkışlanır

helal olsun be arkadaşım size funda özay bu alkışlar size valla bravo dile getiremediğimi siz getirdiniz valla helal olsun size:36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8:

süpersiniz ama KEŞKE DUYSA

Okulöncesi Öğretmenliği için kursmu açılıyomuş,bi bilen yokmu arkadaşlar..?? Gelen geçeni belgeyle öğretmenmi yapcaklar.Bilen bişey yazarmı lütfen,içim daraldı off

Okulöncesi Öğretmenliği için kursmu açılıyomuş,bi bilen yokmu arkadaşlar..?? Gelen geçeni belgeyle öğretmenmi yapcaklar.Bilen bişey yazarmı lütfen,içim daraldı off

arkadaşım bizialdılarda onalrmı kaldı ....

MAVİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ hanım baaaaaaaaaaaaak bak funda arkadaşm ne güzel söylemiş hadi bakalım sınav iptal olmalı de sen yine.

sınav olmayacak hadi olsunda görelim bak neler oluyor o kadar kolaymı ya valla bende davamı açarım

Arkadaşlar dün akşam kanaltürk te altyazı geçmiş,okulöncesi kursları başlıcak diyemi ne... bilen varsa yazsın lütfen.ben izlemedim.ne nedir biri açıklayabilirmi? Sertifika versinler bari oh be...

funda arkadaşım yazın çok anlamlı ama bu sözleri gerçekten bakanın duyması yada derinden hissetmesi gerek ama nerdeeeee kadın problem yok diyor güzel bi şekilde.arkadaşalar bide sınavın iptaliyle ilgili herkes birlik olmalı bu sınav hukuken iptale gider ama kesinlikle kopyacıları ayıklamaları gerek o kişilerle aynı sınava girmek istemiyorum,iptal olması onların kurtuluşu olur,ben onların cezalandırılmasını istiyorum birlik olalım.

iyide arkadaşım bunu buraya değilde kendisine bizzat yollasana biz burda sana hak veriyoruz ama önemli olaan onların duyması bende bir anneyim seni çok iyi anlıyorum

sayın nimet çubukçu

bu sözleri aynen cumhurbaşkanımıza da gönderdim..duyacaklar sesimizi..başka yol yokkkkkk.çıldıracam ya .iş yok para yok ssk hiç yok 4 yıllık üniversite mezunuyum kocam haçlık verecek diye gözünün içine bakıyorum..allah razı olsun ondan..bizi duyacaklar..yardım edecekler.arkadaşlar bu yazdıklarımı herkes kendine göre uyarlasın cumhurbaşkanına göndersin.şimdiye kadar gönderdiğimiz yerlerden cevap gelmedi.ne pariler kaldı ne bakanlar ne tv kanalları kaldı göndermedik.hergün sabitlendik pc başına e mail attık hiç birisi cevap yazmadı.tv kanalına çıktı nimet hanım mail çektik sunucu soracağız dedi sormadı.ama cumhurbaşkanlığından kayda değer olmasa da cevap geliyor.yazın pazartesi lütfen okuyanlara buradan teşekkür ederim.allah razı olsun.şu mubarek ramazan ayında işiniz rast gitsin...

iyide arkadaşım bunu buraya değilde kendisine bizzat yollasana biz burda sana hak veriyoruz ama önemli olaan onların duyması bende bir anneyim seni çok iyi anlıyorum

gönderdim hasan arkadaşım hadi sen de gönder

funda arkadaşım yazın çok anlamlı ama bu sözleri gerçekten bakanın duyması yada derinden hissetmesi gerek ama nerdeeeee kadın problem yok diyor güzel bi şekilde.arkadaşalar bide sınavın iptaliyle ilgili herkes birlik olmalı bu sınav hukuken iptale gider ama kesinlikle kopyacıları ayıklamaları gerek o kişilerle aynı sınava girmek istemiyorum,iptal olması onların kurtuluşu olur,ben onların cezalandırılmasını istiyorum birlik olalım.

sınavın iptali demek kaos demek evde trafiğin yaşamın durması demek bizim ne suçumuz var.yine ders çalışalım her bişiyi unuttuk hatırlayan var mı..ölçme program öğrenme gelişim rehberlik hatırlıyormusunuz bir de tarih coğrafya türkçe mat yapamıyoruz ama neyse çalışabilecekmisiniz 1 ay zarfında 12 ders çalışacabilecekseniz hadi meydane...ben çalışamam arkadaşım.52.855 aldım hakkımla ayıklayıp kopyacıları tekrar hesaplasınlar..

abbas güçlüye de yazdım şikayetim var bölümüne aynen..

eğitim sene de gönderdim.sizden ses çıkmıyo.. sadece beni atayacaklar böle giderse yada polisler eve almaya gelecekler..:77wu[1]:

eğitim sene de gönderdim.sizden ses çıkmıyo.. sadece beni atayacaklar böle giderse yada polisler eve almaya gelecekler..:77wu[1]:

merkaetme hocamyanlızdeğilsin :) toplarlarsa hepmiizitoplarlar ama okada rcesaret edemezler :)

bende bu yazıyı yeni gördüm sınavın iptalini kesinlikle istemiyorum benimde pzartesi ilk işim cumhurbaşkanlığına yazı göndermek olacak lütfen arkadaşlar okuyun şu yazılarıda biraz destek olun herkes göndersin şimdi birlik olmazsak ne zaman olacaz zaman geçiyor, geç olmadan elimizden geleni yapalım funda özbay ın yazısını görenler bi şekilde uyarlayıp herkes göndersin lütfen arkadaşlar okuyup geçmeyelim biz birşeyler yapmazsak başkalarının kılını kıpırsatmaya niyeti yok

sınavın iptalini isteyenlerde caabası bu ne düşüncesizlik anlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri