Sayılarla şarkılar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aynurrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@aynurrr
arkadaşlar bana toplama ve çıkarma ile ilgili şarkı lazım.yardım ederseniz sevinirim.:36_13_3:

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR aynurrr... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

arkadaşlar bana toplama ve çıkarma ile ilgili şarkı lazım.yardım ederseniz sevinirim.:36_13_3:

Çıkarma Oyunu
§ Çocuklar daire olarak şarkıyı söylerler ve her bölümün sonunda kalan rakamı parmaklarıyla göstererek kımıldamadan dururlar
§ Kımıldayan çocuklar oyundan çıkarlar.
§ En son bölümde “Kaldı 0 köpek, kımıldayan gidecek” dendikten sonra kalanlar oyunu kazanmış sayılır.Oyun böylece devam eder.

10 köpeğim vardı,
Birisini komşu aldı,
Kaldı 9 köpek,
Kımıldayan gidecek!
(Çocuklar parmaklarından birini kapatarak 9 sayısını gösterirler ve istenilen şekilde heykel gibi dururlar.)
10 köpeğim vardı,
İkisini komşu aldı,
Kaldı 8 köpek,
Kımıldayan gidecek! (2 başparmak kapatılır, diğerleri öne uzatılır, kımıldamadan durulur.) oyun olarak böyle birşey var inşallah işine yarar arkadaşım kolay gelsin

bende bu hafta böle bir oyun oynatacağım ama 10 küçük şişe sallanıyor şarkısını öğretip onunla oynatmayı planlıyorum. ancak şarkının melodisini bir türlü bulamadım:( bunu da kullana bilirsin arkadaşım:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri