Sayfalar neden çok yavaş açılıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan baysaltayfun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:27
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@baysaltayfun
yönetim ekibi arkadaşlar;
uzun süredir sayfalar arsında geçişlerde mesajlara cevap yazarken vb durumlarda sayfalar çok geç ve yavaş açılıyor önce benim pcden veya netten kaynaklandığını düşündüm fakat bireysel net kullanıyorum başka yerde girmeye çalıştığımda da aynı sorunla karşı karşıyayım bununla ilgili önerilerinizi bekliyorum sitemiz çok yavaşşş...
veee birde arama yaptırdığımda sürekli olumsuz ingilizce yazı çıkıyor bunuda açıklmanız mümkünmü kendi eklediğim konuyu bile bulamıyorumm

hocam aşırı bir yogunlukj var 2000 lere yaklaşıyor anlık giren sayısı gerekli önemleri alıyorum çalışmalar bitmek üzere.

evet hocam bende aynı sorunu yaşıyorum.Aradığım hiçbirşeyi bulamıyorum.ve çok yavaş.

selçuk hocam teşekkürler,

teşekkürler selçuk hocam ,iyiki varsınız

Şu an sorun var mı arkadaşlar.

Yok hocam yoğunluk olduğu halde sayfalar çabuk açılıyor, resimler görünmüyordu bir saat kadar önce şimdi görünüyor, teşekkürler çalışmalarınız için hocam.

Bazen düzeliyor ama özellikle akşamları daha sık yaşıyoruz bu sorunu .

dün akşam çoğu resimleri açamadım ve hala aradığım başlıklara ulaşamıyorum hocam

Site çoook çoook çoooook yavaş bir konuya cevap yazmam 15 dk sürüyor....

Şu an hızlı ama zaman zaman yavaslama olur.Kendi bilgisayarınızdan 10 tane sayfa açsanız bilgisayarınız yavaslar zor açılır veya kitler.Oysa bizim sitemizde bir bilgisayar (sunucu) 1 saniyede 1000 sayfa açılıyor uyeler tarafından , bir yandan da 100 lerce resim indiriliyor veya belge. Sizlerde ki 1ooo ytl lik bir bilgisyar 10 sayfa açmayı kaldıramazken bizim site (sunucu) 1ooo lerce sayfa açıyor her saniyede.24 Saatte kaç saniye oldugunu düşünün heralde milyon sayfa açılıyor günde.ki şu an 12 cb ram var.Her ay 500-600 ytl harcıyoruz site için.Yinede sunabildiğimizin en iyisi bu.Daha fazla maddi imkanımız malesef yok.Site ücretli olsun konusu neredeyse 2 senedir var ve orada belirtilen yılda 5 ytlnin bile lafını edenler var.
Yogun zamanlarda yavaslama olacaktır.Üstte bahsettiğim gibi bunu çözebilecek maksimum seviyedeyiz.Daha fazla bir sey yapamıyoruz.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri