Şarkılı kelebek rondu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan oslem_45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:39
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@oslem_45
arkadaşlar bu kelebek rondunu mutlaka öğretin çocuklar çok seviyorlar ve eğleniyorlar

bir minicik kelebek
uçtu geldi dönerek
kondu bir papatyaya
çok mesudum diyerek

o papatya haindi
birden bire silkindi
yere düştü kelebek
ah vah diyerek

sonra bir arı geldi
kelebege el verdi
kurtardı kelebeği
o minicik meleği

ben bu rondu oynatırken 4 tana papatya 4 kelebek ve 4 arı seçiyorum.papatyalar daire seklinde oturuyorlar.kelebekler kendi papatyasının arkasında duruyo.şarkının 1.kısmını kelebekler hareketleriyle beraber yapıyorlar.2.kısmında papatyalar ön planda oluyor.kafaları önde.haindi derken sinirli bir sekilde kafalarını kaldırılar.silkindi derken hızlı sallanırlar kelebekler yere düser ve 3 kısımda arılar kelebekleri kurtarırlar.umarım beğenirsiniz

göreve başladığım ilk yıl 23 nısana bu rontla katılmıştık.dün gibi.... paylaşım için teşekkürler

teşekkür ederim.ben bu şarkının mp3ünü arıyorum acaba nereden bulabilirim?

teşekürler

staj okulumdayken yapmıştık bu kelebek rondunu.gerçekten çok eğlenmişti çocuklar.

peki bu şarkının sizde müziği var mı? bana çok acil olarak lazım da yardımcı olursanız sevinirim...

...............................

paylaşımın için teşekkürler. bu hafta öğrencilerime mutlaka bu etkinliği yaptıracağım :)

teşekkürler hocam :)

çok güzelmişş...teşekkürler[size=medium][/size]

çok teşekkürler bende bu şarkının müziğini istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden çok teşekkürler.

siteye bu rontun müziğini yüklermisiniz.ben de 23 nisan için müzik arıyorum

siteye  bu  rontun  müziğini  yüklermisiniz.ben de  23  nisan  için  müzik  arıyorum

arkadaslar keske müziği olsaydı.ama ben de okuldaykaen stajda sınıfın ögretmeni yaptırmıştı bu rondu yıl sonu etkinliği için.yavas tonlarda söyleniyor ama bu rondu yaptırırken sarkısını ben söyledim onlar oynarken kameraya aldım nasıl gönderebilrm o kayıtı.yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar ben ve arkadaşım 23 nisanda bunu yapmıştık.çocukların sesini kayıt etmiştik.siteye ekledim.bulabilirsiniz.bu bölümde.

pardon arkadaşlar çocuk şarkılarını burda paylaşalım forumundaymış.kelebek diye yazıp orda ararsanız ulaşırsınız.umarım işinize yarar.23 nisan için ise grup destanın Türkiye parçasını tavsiye edebilirim.

arkadaşlar bana acele bu şarkılı kelebek rondunun müziği lazım yardımlarınızı bekliyorum nmutluzurnacı.

çocuk şarkılarını burda paylaşalım bölümüne ekledim.işinize yarayabilir.

rica ederim.umarım işinize yarar

ya evet bende bu rontu bılıyorum ve cocuklarıma yaptırıyorum.sanırım hepımızın bu rontlar hakkında cıddı sıkıntıları var.evet elımızde ront kıtapları var mevcut ama bırturlu muzıklerını bulamıyoruz.sanırım bununla ılgılı yayınevlerı acılen bırsey yapmalılar.bızım calıstıgımız yayınevıne soyledım ama ellerınde bole kıtaplar yokmus yanı muzıklerı ıle bırlıkte.ront kıtaplarında notalırını vermısler ama nota okumasını bılmıyorsak beceremıyoruz.bılsek bıle sadece sarkısını soyleyebılıyoruz ama bır gosterı oldumu kalıyoruz hepımız.yada bu sadece bana mı oluyor?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri