Bu tartışma konusu açılmadan önce bende açılması yönünde istekte bulunmuştum ve olmasını çok isterim. buraya bu yıl atanan yaklaşık 2000 kişi var bir semineri hak ediyoruz sanırım 🙂 Şunuda söylemek istiyorum seminerde görev de alabilirim ayrıca Vali Bey de seminer düzenlenmesine sıcak bakar eğitime çok önem veriyor.
Şanlıurfa da OkulÖncesi Forum 'un düzenleyeceği bir seminere kesinlikle seve seve E V E T Ben Okulumda ki Öğretmen arkadaşlarım çevre okuldaki Öğretmen arkadaşlar Kız Meslek Lisesindeki Öğrencilerim hepimiz sabırsızlıkla tarihi bekliyoruz sizden isteğimiz tarihin iyi düşünülmesi ve çok önceden ilan edilmesi Etrafımızdaki insanlara duyurabilme imkanımız açısından önemli....
Şimdiden başta Selçuk Aydın Bülbül olmak üzere değerli OkulÖncesi Forum 'un tüm yöneticilerine bu noktada emeği geçen ekibe şimdiden teşekkür ederim.
Mehmet TEPELİ
Viranşehir Anaokulu Müdürü
Şimdiden başta Selçuk Aydın Bülbül olmak üzere değerli OkulÖncesi Forum 'un tüm yöneticilerine bu noktada emeği geçen ekibe şimdiden teşekkür ederim.
Mehmet TEPELİ
Viranşehir Anaokulu Müdürü
arkadaşlar hazirana kadar yoğun bir seminer programımız var isteklerinizi dikkate alacağız. şimdiden bir nabız yoklamak lazım.seminer için en azından 100 katılımcı toplamak gerekli . siz bu konuda çevrenizdekilerden fikirler alın biz de programımızda uygun bir zaman varmı yokmu bakalım. haberleşelim. bizler de urfaya gelmeyi çok istiyoruz.