Şanlıurfa osmangazi ilköğretim okulu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seyda1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@seyda1
İsminiz: şeyda kıldan
okul ismi: şanlıurfa osmangazi ilköğretim okulu
okul tel : 0414 312 93 46
İhtiyaç : sandalye
masa
oyuncak
dolap
halı

okulun bulunduğu yer bir kenar mahalle arkadaşlar, maddi durumları malum, çoğu çocuğunu okula göndermiyor. sandalye ve masa eksiğimiz var kalabalık sınıflarımız var ve çocuklar ayakta kalıyor. lütfen yardımlarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum...

hocam merhabalar bende şanlıurfa kanuni sultan süleyman ilk öğretimde okulöncesi öğretmeniyimm bizim de ihtiyaçlar aynı gibi bi dönemdir dolplarımız yokk bu sene böyle geçecek galibaa. :(

merhaba bende ögrenciyim şanlıurfada haklısınız hocalar ne yazıkki okullarda çok eksikler var özellikle gecim sıkıntısının zor oldugu dar kesimlerde bu işe bir el atılmalı..ve sunuda inanıyorumki o tur yerdeki cocukların daha cok ihtiyacları var bu tür etkinliklere.. dilerim hersey dilediginiz gibi gönlünüzce olur..

uzun süre giremedim şimdi gördüm :)
kanuni sultan süleyman sanırım baya kalabalık bi nüfusa sahip öyle duymuştum...
bizde de çok az dolap var sığamıyoruz ... milli eğitim yen iaçılan okullara yardım yapıyo sürekli ; uzun süren çabamızdan sonra okulumuza 3 masa ve biraz sandalye getirtebildik... idare etmeye çalışıyoruz işte ...
güleysahcığım sağol güzel dileklerin için ; sesimizi duyurmaya çalışıyoruz iştee bakalım ;)

merhaba hocam bende günlerdir girmiyordum yeni gördüm msjınızı inşallah gercek olur dileklerimiz haklısınız yeni açılan okulların ihtiyacı varmıs gibi sürekli oralara yardım yapıyorlar bakalım ne zaman insafa gelipte işe el atacaklar iyi akşamlar..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri