Sanat düşmanlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zzehra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@zzehra
Arkadaşlar bilğilerinize ihtiyacım var .Sınıfa tiyatro grubu getirmek istiyorum ancak müdür sürekli engel çıkartıyor.İlk sorum tiyatro oyunu için mem onay şartı var mı? İlk 5 oyunlarının mem onayı var bu 6. oyunları bunun yok.2) fiyatı kim belirliyor okul aile birliğinin para alma durmu var mı ?(5ytl ise 7 olsun deniyor.)Şimdiden teşekkürler..

ben geçen sene getirtim bir oyun ve grubun milli eğitimden izini vardı oyun için ayrıca alınması gerekmiyor diye biliyorum çünkü ekip olarak izinlerinin olması zaten oyunu da kapsıyor olmalı bunu getirteceğiniz ekibe sorun her oyun için oyuna ayrıca izin alıyorlar mı diye,fiyat olarak siz tiyatrocularla bir ana para belirlersiniz fazladan aldığınız 2 ytl lerin sorumluluğu olacaktır tabii bunu okul aile birliği ne amaçla nereye kullanacak bilemiyorum ama bence siz buna izin vermeyin ya da bunu okul aile birliği hesabına yatırsınlar ve resmi giriş çıkış yapılırsa sorumluluk konusunda sıkıntınız olmaz ama ben size şunu söyleyim biz geçen sene artacağını sandığımız parayı nereye harcayacağız diye müdürle ve okul aile birliği ile sıkıntıya düştük ama değmedi çünkü her öğrenci para getirmedi ve ancak tiyatrocuların parasını verebildik bilemiyorum sorunuzu anladığım kadarıyla cevaplamaya çalıştım umarın yardımcı olabilmişimdir.

Teşekkürler oldun .Buğün aynı sizin dediğinizi bir arkadaşta söyledi. İzinlerinin olması yeterli imiş grubu arayıp soracam inşallah olur.Çok çok sağol.........

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri